Se deschide Clubul Copiilor „Mihai Eminescu”: cursuri de dans, canto, pian, balet şi actorie-GRATUIT

de:
23 mai 2019
5 Afișari
Se deschide Clubul Copiilor

În cadrul festivității de deschidere, reprezentanții administrației publice locale împreună cu Anca Serea, Mihai Morar, Marian Drăgulescu și Leonard Doroftei vor intra în dialog cu părinții și copiii din Sectorul 2 prezenți în sală. Alături de aceștia vor mai participa la eveniment și Giulia Anghelescu, Ela Crăciun, Oana Botezatu și Georgiana Idriceanu.

Evenimentul va fi urmat de un concert live susținut de Nicole Cherry și Andra Gogan, începând cu ora 18.00.

Centrul Cultural „Mihai Eminescu” le-a pregătit și surprize tuturor copiilor prezenți, care se vor putea bucura de sesiuni de face painting și momente speciale cu clovni, baloane și personaje din desene animate.

La Clubul Copiilor „Mihai Eminescu” au loc mai multe tipuri de activități educative, culturale și sportive de care beneficiază în mod gratuit copiii care locuiesc în Sectorul 2 și elevii care studiază în unitățile de învățământ preuniversitar de stat din Sectorul 2.

În prezent aici se desfășoară cursuri de canto muzică ușoară, canto muzică populară, cor, pian, chitară, tobe, balet, dansuri populare, pictură, actorie, gimnastică aerobică și karate. Programul cursurilor și activităților educative este unul dinamic, urmând a fi revizuit și îmbunătățit periodic, în funcție de cerințele și necesitățile comunității locale din Sectorul 2 și se va desfășura pe parcursul întregului an.

Cookies