BAZAR

Se deschid noi pieţe volante, cu fructe şi legume proaspete de sezon, în Sectorul 4

Astfel, Primarul Cristian Popescu – Piedone a dorit să vină în întâmpinarea solicitărilor adresate de locuitorii din zona bulevardului C-tin Brâncoveanu şi din cea limitrofă intersecţiei „Budapesta”, oferind, totodată, tuturor celor care vor tranzita aceste locaţii, posibilitatea de a achiziţiona produse proaspete de sezon, la preţ de producător.

În cadrul celor două pieţe sunt admişi strict producătorii autentici, în baza certificatului, selecţia acestora fiind atent monitorizată şi realizată cu sprijinul şi prin colaborarea dintre Primăria Sectorului 4 şi Federaţia „AGROSTAR”.
Aşadar, în fiecare sfârşit de săptămână, în intervalul 8.00 – 20.00, în fiecare dintre cele două locaţii vor fi amplasate câte 10 tarabe, destinate comercializării legumelor şi fructelor.

Pentru practicarea unui comerţ civilizat, cu respectarea normelor de salubrizare şi menţinerea curăţeniei, pieţele volante vor fi dotate cu recipiente de colectare a deşeurilor rezultate în urma desfăşurării activităţii.
„Organizarea pieţelor volante, de cartier, cum le mai numim, este necesară, în contextul în care există zone care nu beneficiază de existenţa, în proximitate, a unor centre agroalimentare. Totodată, prin intermediul acestui program de comerţ în spaţiul public, pe lângă faptul că oferim cetăţenilor posibilitatea de a achiziţiona produse proaspete, direct de la şi la preţ de producător, mai vizăm încurajarea şi sprijinirea producătorilor autentici”, a declarat primarul Cristian Popescu – Piedone. 

Pe lângă cele două pieţe volante din zonele „Brâncoveanu” şi „Budapesta”, sâmbătă, 13 iulie a.c., Primăria Sectorului 4 o va inaugura pe cea de-a treia. Aceasta va fi amplasată la intersecţia străzii Niţu Vasile cu bulevardul C-tin Brâncoveanu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button