Se demolează garajele de pe Calea Victoriei, la doi pași de sediul Guvernului, din dispoziția lui Clotilde Armand | VIDEO

18 iul. 2022
1261 afișări
Se demolează garajele de pe Calea Victoriei, la doi pași de sediul Guvernului, din dispoziția lui Clotilde Armand | VIDEO

Șase garaje improvizate de pe Calea Victoriei, aflate în apropierea sediului Guvernului, vor fi dărâmate de ADP Sector 1.

Mai exact în spatele Pieței Victoriei, la adresa Calea Victoriei 155, se află 5 garaje de metal si unul de ciment/beton, ridicate nelegal pe domeniul public.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunțat luni că după ce vor fi demolate garajele, în locul acestora se vor construi parcări de reşedinţă şi vor amenaja noi spaţii verzi.

”Am emis dispoziţii de demolare a garajelor aflate pe Calea Victoriei, la doi paşi de Guvernul României, iar echipele ADP le-au pus în aplicare”, a scris primarul pe Facebook.

Potrivit lui Clotilde Armand, ”astfel de construcţii improvizate şi insalubre, pline de rugină şi inestetice, nu-şi au locul într-o capitală europeană”.

”Vom sistematiza întreaga zonă, folosim la maxim toate suprafeţele, iar în locul acestor garaje vom construi parcări de reşedinţă şi vom amenaja noi spaţii verzi. Redăm cetăţenilor domeniul public!”, mai spune primarul.

Ultima demolare a avut loc la începutul anului în Sectorul 1. Clotilde Armand anunța că sunt date jos gardul și poarta metalică construite nelegal de Universitatea Bioterra București pe domeniul public al Municipiului București.

Poarta se afla pe Drumul Nicolae Șuțu, la intersecția cu Drumul Eugen Brote, bloca accesul pietonilor și bicicliștilor către Șoseaua Străulești.

Îți mai recomandăm și:

 

Cookies