Se dă startul Campionatului de fotbal inter-şcolar în Sectorul 6

de:
18 mart. 2013
0 Afișari
Se dă startul Campionatului de fotbal inter-şcolar în Sectorul 6

Cupa Toni Doboş la fotbal, competiţie destinată elevilor din clasele V-VIII ai şcolilor gimnaziale din sector, care se va desfăşura la Baza Sportivă Toni Doboş, situată pe Strada Moineşti, intersecţie cu Strada Liniei.

Semifinalele Cupei Toni Doboş destinate elevilor din clasele VII-VIII la care vor participa sportivii de la Şcoala Gimnazială Sfânta Treime, Şcoala Gimnazială nr. 117, Şcoala Gimnazială nr. 198 şi Şcoala Gimnazială nr. 59 se vor desfăşura astăzi, 18.03.2013, începând cu orele 10.00.

Începând cu data de 19.03.2013, se dă startul Cupei Toni Doboş la fotbal pentru elevii din clasele V-VI ai şcolilor gimnaziale din Sectorul 6.

Învingătoarele din semifinale vor disputa finala mare pentru locurile 1 şi 2, iar învinsele vor disputa finala mică pentru
locurile 3 şi 4.

Finalele vor avea loc în data de 08.05.2013, în aceeaşi zi cu finalele pentru elevii din clasele VII-VIII, atunci când vor avea loc şi festivităţile de premiere.

„În condiţiile în care nu foarte mulţi copii sunt pasionaţi de sport, este binevenită organizarea unor astfel de competiţii între elevii şcolilor din Sectorul 6 pentru a încuraja practicarea sportului de la vârste fragede.

Avem nevoie de mai multe astfel de baze sportive pentru că de aici vor fi aleşi viitorii mari sportivi ai României”, a declarat Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Cookies