Se dă STARTUL campaniei de toaletare a arborilor, în Capitală. Ce trebuie să facă proprietarii

de:
27 sept. 2019
7 Afișari
Se dă STARTUL campaniei de toaletare a arborilor, în Capitală. Ce trebuie să facă proprietarii

Instituţia precizează că Direcţia de Mediu din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în scopul asigurării continuităţii aplicării lucrărilor de intervenţie în perioadele propice (de repaus vegetativ), va emite şi va transmite către toţi administratorii de spaţii verzi publice de pe raza municipiului Bucureşti o adresă (aviz cu caracter general, valabil în perioada 01.10.2019 – 30.04.2020) care va permite punerea în aplicare a lucrărilor specifice perioadei de repaus vegetativ: întreţinere/regenerare/formare/echilibrare a materialului dendrologic, fără să mai fie necesară solicitarea unor avize punctuale.
Conform tehnologiei şi normelor de execuţie a lucrărilor de toaletare, intervenţiile succesive asupra aceluiaşi arbore au loc la perioade de minim 5 ani.

Luând în considerare prevederile art.1, lit.b din Anexa nr.3 la H.C.G.M.B. nr. 304/2009 privind Normele de protecţie a spaţiilor verzi pe teritoriul Municipiului Bucureşti, la data programării aplicării lucrărilor de intervenţii la arborii din spaţiul verde al blocului de către administratorul legal al terenului, este necesar să fie obţinut acordul scris al asociaţiei de proprietari pe terenul căreia se află arborii.

Pentru relaţii suplimentare, vă rugăm să vă adresaţi la numerele de telefon 021.410.16.81 sau 021.410.24.30, Secţia Spaţii Verzi din cadrul A.D.P.D.U. Sector

Cookies