ARHIVA B365

Se construieşte un nou mall în Capitală

La sfârşitul lunii septembrie – începutul lunii octombrie, vor fi demarate lucrările de construcţie ale centrului comercial ParkLake Plaza, de pe fosta baza Spartac din Titan. Investiţia anunţată în urmă cu trei ani a fost de 600 de milioane de euro, dar proiectul a suferit modificări din cauza problemelor juridice, notează money.ro. Noul mall va avea trei niveluri principale, cu două mai puţin faţă de numărul planificat iniţial, iar spaţiul total închiriabil s-a redus cu 40% mai puţin, la 79.000 de mp.

Acum, valoarea investiţiei necesare pentru dezvoltarea centrului comercial a scăzut la 250 de milioane euro. În prezent, sunt în derulare toate activităţile de pregătire pentru începerea lucrărilor.

Până acum, 60% din suprafaţa totală a mall-ului a fost deja închiriată sau preînchiriată, iar reprezentanţii companiei dezvoltatoare poartă discuţii avansate cu toate marile branduri de renumie prezente pe piaţa din România, precum H&M, Inditex, C&A. De asemenea, aceştia anunţă că printre chiriaşi se vor număra şi alte nume noi, absente de pe piaţa românească.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button