Se construiește primul spital din Sectorul 6. Primarul Ciprian Ciucu a făcut anunțul. Când va fi gata

28 apr. 2021
195 Afișari
Se construiește primul spital din Sectorul 6. Primarul Ciprian Ciucu a făcut anunțul. Când va fi gata

Primul spital din Sectorul 6 va fi construit pe un teren cedat de Consiliul General al Municipiului București primăriei de sector. Unitatea va avea aproximativ 150 de paturi și va fi specializată în pediatrie.

Primarul Ciprian Ciucu a anunțat că se construiește primul spital din Sectorul 6. Unitatea sanitară va fi construită pe bulevardul Timișoara, pe un teren cedat primăriei de Consiliul General al Capitalei.

Spitalul va avea o dimensiune medie, cu până la 150 de paturi, cu specializări multiple și se va axa mai mult pe pediatrie.

Ce spune Ciprian Ciucu despre primul spital din Sectorul 6

„Cât va costa spitalul vom ști după ce vom avea Studiul de Fezabilitate. În acest moment, nu putem ști cât o să coste. Acum am identificat doar nevoia, iar ea este foarte clară: în Sectorul 6, pe o arie normală, la o populație de 400.000 de oameni, nu avem niciun spital. Sunt mai multe studii care se fac. Ceea ce avem este doar tema. Avem nevoie de spital, că e clar că există nevoia. Populația a crescut foarte, foarte mult, oamenii din Drumul Taberei și Militari nu au acces la servicii de sănătate. În maximum o lună, vom scoate Studiul de Fezabilitate la licitație și vor lucra la el undeva la 3-4 luni, nu mai mult, deși este o temă destul de complexă. După ce avem și proiectul tehnic, putem să contractăm și lucrările”, a spus primarul Ciucu, într-o intervenție telefonică la Aleph News.

Cookies