ARHIVA B365

Se construiesc trei parcări pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti

Contractul a fost atribuit în urma finalizării procedurii de achiziţie publică (licitație deschisă), Asocierii S.C. GOOD PROD S.R.L. – S.C. AXIA S.R.L. – TRANSPROIECT 2001 S.R.L. (reprezentată, în calitate de Lider al asocierii de S.C. GOOD PROD S.R.L.) și are o valoare totală de 35.070.840,37 lei fără TVA.

Finanțarea proiectului este asigurată din Bugetul de Stat, scrie romaniatv.net.

Obiectivul specific al contractului este proiectarea, execuţia şi remedierea oricăror defecţiuni în perioada de garanţie a următoarelor parcări şi spaţii de servicii din cadrul acestei autostrăzi, care la această dată sunt executate până la nivel de strat de forma din balast:

Parcări de Scurtă Durată (stânga şi dreapta):
– km 28+400;
– km 42+600;
– km 50+400.

Spaţii pentru Servicii tip S1 (stânga şi dreapta):
– km 57+000
Spaţii pentru Servicii tip S3:
– km 17+000 dreapta;
– km 20+100 stânga.
Autostrada Bucureşti-Braşov face legătura între municipiul Bucureşti, respectiv partea de Nord-Est a ţării şi municipiul Braşov, facilitând accesul către centrul şi vestul ţării, a traficului intern şi internaţional de marfă şi călători.

De asemenea, autostrada va asigura un acces direct, comod şi rapid la staţiunile turistice de pe Valea Prahovei pe tot parcursul anului.

Durata contractului este de 6 de luni din care din care 2 luni perioada de proiectare, 4 luni durata de execuţie şi o Perioadă de garanţie a lucrărilor de 48 luni.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button