ARHIVA B365

Se circulă cu 10 km pe oră pe drumul de la București către MUNTE. Trafic îngreunat de SFÂNTA MARIA

Intre Comarnic si Predeal se circula cu mai putin de 10 kilometri pe ora, iar cei care au ales trenul n-au scapat nici ei de aglomeratie. Urmeaza alte cozi, cum ar fi cea de la telecabina din Busteni, informează Pro Tv.

Aglomeratia a inceput inca de joi seara, cand primii turisti au ajuns in statiunile de la munte. Singurul moment in care pe Valea Prahovei s-a circulat omeneste au fost zorii zilei. De la 9 traficul a devenit, cum era de asteptat, infernal.

CITEȘTE ȘI: Accidente în lanț la prima oră pe Autostrada Soarelui: aglomerație pe A2 și către munte,de Sf. Maria

Politistii s-au postat la fiecare intersectie pentru a dirija circulatia, dar eforturile lor sunt zadarnice: pur si simplu drumul ingust cu o singura banda pe sens nu poate prelua un trafic atat de mare.

Se estimeaza ca vineri vor urca pe Valea Prahovei peste 15.000 de masini. Nici trenurile nu mai sunt o solutie: pasagerii au ajuns la munte transpirati si obositi, pentru ca au calatorit in picioare. Nimic nu mai conteaza insa, cand te vezi la destinatie. La noi vremea e frumoasa, am scapat si de canicula, iar petrecerea poate incepe. Multi abia asteapta gratarul de la pranz.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button