ȘTIRI

Se cere demisia purtătorului de cuvânt al Guvernului, după atacurile la adresa jurnaliștilor

„Partidul Mişcarea Populară îi cere Prim-ministrului Victor Ponta să îl demită pe purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, pentru atacurile virulente la adresa unor jurnalişti „anti-guvernamentali”, aşa cum îi cataloghează chiar el. Bucuria cu care îi „execută electric” pe reprezentanţii presei este bucuria nebunului inconştient de faptele săvârşite. Este inadmisibil ca reprezentantul Executivul României în relaţia cu mass media să lanseze injurii şi să facă ameninţări la adresa jurnaliştilor. Mirel Palada nu este la primul său incident de discurs licenţios. Constatăm că libertatea presei pentru care luptă Victor Ponta nu este una principială, ci se face în funcţie de interese personale. Victor Ponta aplică tehnica pumnului în gură acelor jurnalişti care îşi fac onest meseria şi care nu fac parte din trustul lui Dan Voiculescu. Amintim faptul că în ziua aşa-numitei „plimbări” la Palatul Cotroceni, doi jurnalişti au fost bătuţi de către protestatarii aduşi cu SMS-urile la marşul neautorizat. Atunci nici Victor Ponta şi nici Mirel Palada nu au sărit să apere libertatea presei, ba dimpotrivă au acoperit incompetenţa şefului Jandarmeriei, Mircea Olaru. Guvernul Ponta vrea să ţină sub cizma sa presa din România, care ar trebui să răspundă doar la comenzile politice ale PSD, pe modelul Antenei 3. Pentru oricine nu se supune acestor comenzi, Victor Ponta prin acoliţii săi, aplică practici naziste de execuţii în masă cu care se şi laudă. Libertatea presei este în pericol dacă vor continua aceste practici. Din această perspectivă, PMP consideră că este nevoie de o reacţie formală mai puternică din partea celor care fac parte din breasla jurnalistică, pentru că există tendinţa ca astfel de cazuri să fie din ce în ce mai larg răspândite”, precizează un comunicat al PMP.

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada a scris, pe Facebook, că are „indemnare” in a omori ziaristi prin blocare, facand referire la cei obiectivi, despre care spune ca sunt anti-guvernamentali.

„Cum apare cate un subiect politic care invirtoseaza spiritul bejboinic (sic) in opinanti, de zici ca-i catastrofa si dezastru mondial, cum mai scot capul cite doi-trei-zece-douazeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiti de pe lista mea care isi fac seppuku comunicational si trintesc cu cuvintele anti-guvernamentale in balta propagandistica la mine pe wall. Si uite asa mai frigem niste purcelusi anti-guvernamentali la protzap si le dam block si mai bem o bere in cinstea sufletelor raposatilor care nu mai este”, a scris pe Facebook Mirel Palada.

„In seara asta era unul care acum era reporter la Gandul, iar inainte fusese la Hotnews, si care facea clabuci cu spume la mine pe pagina. Ce placere sa-l execut electric! Cita indeminare am sa omor prin blocare ziaristii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufosilor, nici nu stiti cita placere imi provocati”, a mai scris purtatorul de cuvant al Guvernului.

Mai mult, Mirel Palada a scris despre jurnaliștii de la Reporter Virtual că sunt „niște dobitoci”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button