Se caută un cadavru în București. „Stadionul Polițiștilor” din Pantelimon este excavat

09 mart. 2022
4364 Afișari
Se caută un cadavru în București.
Se caută un cadavru în București. "Stadionul Polițiștilor" din Pantelimon este excavat. Sursa foto: Captură/ Antena3.ro

O poveste demnă de scenariul unui serial: de două zile se caută un cadavru în București, iar denunțul a fost făcut de un fost informator al Poliției. Cel acuzat este chiar un fost comisar din Poliție.

Se caută un cadavru în București

„Stadionul Polițiștilor” din București este excavat în căutarea unui cadavru. Autoritățile au primit un pont potrivit căruia, pe stadion ar fi îngropată o persoană omorâtă chiar de un șef din Poliție.

Pontul despre cadavru a fost oferit de un condamnat, iar anchetatorii au decis să înceapă căutările de urgență.

Stadionul se află în Sectorul 2 al Capitalei, în cartierul Pantelimon.

Există suspiciunea că într-un anumit loc indicat (de pe acest stadion) de cel care a făcut denunțul, ar fi fost ascuns, în anul 2019, un cadavru. Denunțul a fost făcut de un fost informator din Poliție, iar cel acuzat este un fost comisar, care între timp a ieșit la pensie.

De asemenea, fostul informator al Poliției (proxenet care acum este încarcerat la penitenciarul Rahova) a făcut foarte multe denunțuri despre această situație: aproximativ 30 de denunțuri. Bărbatul îl acuză pe un fost șef al Poliției că ar fi ascuns, pe stadionul pe care îl deține, cadavrul unui rival.

„Stadionul Polițiștilor” din Pantelimon este excavat

La dosarul cauzei au fost depuse mai multe probe care l-au convins pe procuror să înceapă căutările cadavrului.

Stadionul din Pantelimon mai este numit și „Stadionul Polițiștilor” deoarece în timpul liber, polițiștii vin aici să joace fotbal, iar în timpul liber se antrenează aproximativ 150-200 de copii. Proprietarul terenului a declarat că pagubele sunt însemnate: circa 50-60 de mii de euro, potrivit antena3.ro.

Încă nu se știe câte zile vor mai dura aceste căutări.

Fostul comisar a declarat că această acuzație gravă la adresa sa, ar face parte dintr-un plan de răzbunare și denigrare.

Cookies