Se caută investitori pentru Hala Laminor. Robert Negoiță: Discutăm de o oportunitate extraordinară

20 sept. 2022
244 Afișari
Se caută investitori pentru Hala Laminor. Robert Negoiță: Discutăm de o oportunitate extraordinară
Se caută investitori pentru Hala Laminor. Robert Negoiță: Discutăm de o oportunitate extraordinară/ Sursă foto: Captură Youtube

Primăria Sectorului 3 a anunțat că se află în căutare de parteneri pentru un proiect extrem de ambițios ce a fost derulat de administrația locală, Hala Laminor.

Se caută investitori pentru Hala Laminor

Prin salvarea clădirii monument, Primăria Sectorului 3 a făcut un pas important pentru a revitaliza fosta zonă industrială. Astfel că, pentru a continua ambițiosul proiect, administrația publică a anunțat că se află în căutare de investitori pentru Hala Laminor, conform Știripesurse.ro.

Hala Laminor pune la dispoziție atât spații deschise, cât și compartimente. Astfel că spațiul poate fi utilizat pentru amenajarea de birouri sau de spații educative sau comerciale.

De asemenea, hala dispune și de o parcare subterană de 3.000 de locuri ce poate fi transformată într-o parcare de tip park and ride.

Robert Negoiță a transmis următorul mesaj:

Mă bucur că reușim să redăm comunității acest monument istoric, un reper pentru perioada de mare dezvoltare industrială a României.

(…)Discutăm de o oportunitate extraordinară pe care o punem la dispoziție investitorilor din țară și nu numai. Această hală este un punct zero, un motor pentru ridicarea și dezvoltarea acestei zone. Iar posibilitățile de dezvoltare sunt multiple.

Despre Hala Laminor

Hala Laminor face parte din ansamblul industrial Malaxa și este ultima clădire din acesta. Ea a constituit una cintre cele mai mari hale industriale din România.

Hala avea deschideri impresionante, o structură metalică și o arhitectură modernă, atât pentru acei ani, cât și pentru vremurile noastre.

Hala Laminor, obiectivul de patrimoniu național a fost realizată de unul dintre cei mai cunoscuți arhitecți români, anume Horia Creangă. Acesta a fost nepotul scriitorului extrem de important și celebru, Ion Creangă.

Primăria Sectorului 3, prin Algorithm Construcții S3 SRL, a refăcut hala în totalitate. Administrația publică a păstrat arhitectura inițială și a transformat spațiul în unul cu destinație multiplă.

Cookies