Se apropie Summer Well 2021. Au fost anunțati toți artiștii care vor urca pe scenă la Domeniul Știrbey din Buftea

03 aug. 2021
293 afișări
Se apropie Summer Well 2021. Au fost anunțati toți artiștii care vor urca pe scenă la Domeniul Știrbey din Buftea
Se apropie Summer Well 2021. Au fost anunțati toți artiștii care vor urca pe scenă la Domeniul Știrbey din Buftea. Sursa foto: ProTV

Mai este puțin și începe unul dintre cele mai mari și așteptate festivaluri de muzică de la noi din țară. Organizat la mică distanță de București, la Domeniul Știrbey, în Buftea, Summer Well se anunță un festival pe cinste, deși încă ne aflăm în timpul unei pandemii. Organizatorii festivalului au publicat, în sfârșit, lista completă a artiștilor ce vor fi prezenți la ediția din acest an.

Summer Well se apropie cu pași repezi. Festivalul, ajuns la cea de-a zecea ediție în acest an, va avea loc, întocmai ca la edițiile precedente, la Domeniul Știrbey din Buftea. Intitulată „The Limited Edition”, ediția din acest an va aduce o serie de noutăți pentru iubitorii de muzică și atmosferă bună.

Ce artiști urcă pe scenă la Summer Well în acest an

Deși line-up ul a suferit o serie de modificări semnificative, deoarece mai mulți artiști și-au amânat concertele pentru 2021, organizatorii garantează o ediție memorabilă. Astfel, festivalul Summer Well va fi condus anul acesta de artiști precum Woodkid, Balthazar, L’Impeatrice, Lola Marsh, Modeselektor sau Fatoumata Douwara, dar și mai mulți artiști autohtoni. La aceștia se adaugă Rejjie Snow, Princess Nokia, Gus Gus HVOB live (clubset), Hercules and Love Affair (DJ Set) , Moonlight Breakfast, Valeria Stoica, Zimbru, A-C Leonte, Bruja, Andreea Veder (DJ set), Disco Sigaretta, IAN și Show’Nuff.

Publicul era obișnuit cu un line-up majoritar britanic din anii precedenți, însă se pare că în acest an acest lucru se va schimba.

Este notabil faptul că în acest an festivalul se va întinde pe parcursul a 4 zile, și nu 3, cum se întâmpla de obicei, când prima zi era rezervată unui picnic nocturn, pentru ca în celelalte două să se dea drumul petrecerilor și muzicii date la maxim.

De asemenea, va reveni o atracție favorită a fanilor acestui festival – este vorba despre Museum of the Moon, care va fi extinsă în acest an, cu o zonă nouă, care nu a mai fost deschisă până acum publicului. Mai mult, în acest an vor fi expuse și două noi instalații Tina Fung, potrivit Realitatea.

De ce ai nevoie pentru a intra la Summer Well 2021

Pentru ediția din acest an, prețul unui abonament este de 275 lei + taxe și poate fi achiziționat de pe www.summerwell.ro. Există și varianta biletelor de o zi, la prețul de 75 lei + taxe. Toate biletele deja achiziționate rămân valabile pentru ediția de anul acesta.

Pe lângă bilete, pentru acces, este necesară prezentarea la intrarea în festival a unuia dintre următoarele documente:

  • Certificat EU Green – persoane vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării cu SARS-COV-2.
  • Test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore
  • Test antigen negativ nu mai vechi de 24 de ore

Aceste documente trebuie prezentate în fiecare zi a festivalului, alături de un act de identitate, și pot fi prezentate atât în format fizic, cât și în format digital.

Pentru a putea evita aglomerațiile, participanții pot preschimba abonamentele direct cu brățara de acces în orice Orange Shop, de marți până vineri (10.08.2021 – 13.08.2021), între orele 12:00 – 19:30.

Cookies