S-au aprins LUMINIŢELE de SĂRBĂTORI la Bucureşti. PROGRAMUL complet al Târgului de Crăciun FOTO

de:
30 nov. 2018
0 Afișari
S-au aprins LUMINIŢELE de SĂRBĂTORI la Bucureşti. PROGRAMUL complet al Târgului de Crăciun FOTO

Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează Târgul de Crăciun Oficial al Capitalei, între 30 noiembrie – 26 decembrie 2018, în Piața Constituției, cel mai mare târg de Crăciun din România, care atrage anual peste 1 milion de vizitatori din țară și din străinătate. Târgul este deschis zilnic între orele 10:00 – 22:00.

Vineri, 30 noiembrie, de la ora 19:00, din Piața Constituției se va aprinde, ca în fiecare an, iluminatul festiv care va da startul Sărbătorilor de iarnă în Capitală, colorând cele mai importante artere ale orașului.

Timp de aproape o lună, Târgul de Crăciun București reprezintă o destinație de neratat pentru cei care vor să experimenteze un Crăciun tradițional, fiind un târg dedicat întregii familii. Vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole ale celor mai apreciați artiști naționali, de un târg tradițional format din 129 de căsuțe cu decorațiuni și produse de sezon, precum și de o zonă gastronomică unde pot degusta preparate românești autentice.

PROGRAMUL COMPLET poate fi descărcat de aici. 

Cookies