Se anunță un sfârșit de săptămână friguros cu evenimente fierbinți. Ce poți să faci în weekend în București

10 feb. 2023
916 Afișari
Se anunță un sfârșit de săptămână friguros cu evenimente fierbinți. Ce poți să faci în weekend în București
Se anunță un sfârșit de săptămână friguros cu evenimente fierbinți. Ce poți să faci în weekend în București. Imagine simbol: Unsplash

Vine sfârșitul săptămânii, dar în același timp vine și întrebarea ”ce evenimente sunt în acest weekend în București?”. Am căutat și am făcut o listă de evenimente care ar putea să vină în ajutor, astfel încât să ne putem umple timpul în aceste zile și să ne relaxăm.

Bineînțeles, evenimentele de mai jos nu sunt singurele din Capitală. Lista este mult mai lungă. Important este să avem un punct de la care să plecăm😁.

Evenimente de weekend în București | 10-12 februarie

Pentru iubitorii de muzică un concert este mereu o variantă pentru persoanele care vor să danseze sau să asculte muzică.

 • Vineri,10 februarie, în True Club Freestay va susține un concert cu muzică live la ora 22:00. Biletele se pot găsi AICI.
Ce evenimente au loc în Capitală în perioada 10-13 februarie. Frigul nu-i ține pe bucureșteni în casă, nici în acest weekend
Ce evenimente au loc în Capitală în perioada 10-13 februarie. Frigul nu-i ține pe bucureșteni în casă, nici în acest weekend / Sursa foto: Facebook Freestay
 • Sâmbătă, pe 11 februarie, în True Club, trupa Friends va susține un concert cu muzică live la ora 22:00. Biletele se pot găsi AICI. 
 • Duminică 12 februarie în One Club Taraful de Caliu va susține un concert la ora 21:00. Biletele se pot găsi AICI.

Umorul nelipsit din zilele de weekend

Dacă un concert nu este neapărat o opțiune principală, atunci un show de stand-up comedy este o variantă pentru persoanele care vor să aibă o seară plină de râsete.

 • Sâmbătă, 11 februarie la ora 22:00, în Club 99 se va ține un show de stand-up cu Anisia, Drăcea, Băra, Banciu & Mălăele. Biletele se pot găsi AICI.
 • Duminică, 12 februarie la ora 22:00 se va ține un show de stand-up în ComicsClub cu Raul, Andrei Ciobanu, Mălăele și Natanticu. Biletele se pot găsi AICI.
 • Tot pe 12 februarie se va ține un show de stand-up în Club99 la ora 17:30 cu Maria Popovici, Mincu, Banciu – Victor Băra. Biletele se pot găsi AICI.

Piese de teatru prin București

Bineînțeles că la categoria „evenimente de weekend în București”, nu pot lipsi piesele de teatru. Acestea reprezintă o modalitate potrivită de relaxare pentru unii bucureșteni. Așadar, am pregătit o lisă cu piese de teatru care se vor ține în acest weekend.

 • Vineri, 10 februarie la Sala Gloria la ora 19:00 se va ține piesa ”O farsă de doi lei”, regizată de Răzvan Oprea în care vor juca Dragoș Huluba, Cătălina Grama Jojo, Andrei Mateiu, Paula Chirilă, Paul Ipate și Maria Obretin. Biletele se pot găsi AICI.
 • Vineri, 10 februarie la Club The Hub la ora 19:30 se va ține piesa de teatru „Bărbatul perfect defect”. Biletele se pot găsi AICI.
 • Sâmbătă, pe 11 februarie la Club The Hub la ora 17:00 se va ține piesa ”Scuzați, pardon, m-am răzgândit”. Biletele se pot găsi AICI.
 • Tot pe 11 februarie la Club The Hub la ora 19:30 se va ține piesa ”Terapie în trei”. Biletele se pot găsi AICI.
 • Duminică, 12 februarie la Sala Gloria la ora 16:00 se va ține piesa ”Niște oameni inteligenți”. Biletele se pot găsi AICI.
 • Tot pe 12 februarie la ora 19:30 la Teatrul Infinit se va ține piesa ”Întâi, sărută-mă”. Biletele se pot găsi AICI.

Te-ar putea interesa și: „Bestiile” intră, în weekend, în cinematografele din București și din toată țara. Tudor Giurgiu: E un thriller care îți dă fiori, ieși mut din sala de cinema

Cookies