Se anunță mare beție. Premierul merge să bea o halbă de bere după patru luni de carantină

12 apr. 2021
120 Afișari
Se anunță mare beție. Premierul merge să bea o halbă de bere după patru luni de carantină

Mare beție, mare. După patru luni de carantină, Anglia se pregătește să se îmbete. Premierul a promis că va merge chiar el să bea o halbă de bere.

Englezii se pregătesc să ia cu asalt barurile săptămâna aceasta după o perioadă de aproape patru luni în care au avut restricții și au stat în carantină. Oamenii vor avea voie să iasă să bea o bere sau mai multe, de astăzi, dar doar în aer liber, la terase, atât timp cât formează grupuri de cel mult șase persoane sau care provin din cel mult două case diferite.

Premierul Boris Johnson va merge și el la o bere

Premierul Boris Johnson a anunțat la rându-i că  va ,erge să bea o bere. De atunci, rezervarea locurilor în aer liber la puburile și restaurantele englezești în primele câteva zile după redeschidere a devenit un lucru imposibil: companiile din acest sector spun că rezervările sunt la niveluri record, scrie HotNews.

Având în vedere că programul de vaccinare se desfășoară rapid în Marea Britanie și numărul de infecții scade, Johnson a spus că Anglia va trece la etapa a doua de ieșire din lockdown din 12 aprilie.

Aceasta este a doua etapă de ieșire din carantină după cea din 22 februarie, Johnson a anunțat un plan de ieșire treptată din lockdown, începând cu redeschiderea școlilor din 8 martie, cu scopul de a ridica ultimele restricții la sfârșitul lunii iunie.

Cinematografele, stadioanele, hotelurile și restaurantele (în interior) vor urma să se deschidă pe 17 mai, data la care membrii diferitelor gospodării se vor putea întâlni în interior.

Astfel, dacă situația sanitară o va permite, întoarcerea fanilor pe stadioanele din Anglia să va întâmpla de pe 17 mai, cu o capacitate limitată la maximum 10.000 de persoane, a anunțat luni premierul Boris Johnson.

În Scoția și Țara Galilor, activitatea la terase va fi reluată din 26 aprilie.

Cookies