Se anunță frig în București în acest weekend. Care e prognoza meteo pentru 4-5 februarie

03 feb. 2023
194 afișări
Se anunță frig în București în acest weekend. Care e prognoza meteo pentru 4-5 februarie
Se anunță frig în București în acest weekend. Care e prognoza meteo pentru 4-5 februarie | Sursă foto: Unsplash

În București, vremea se menține rece și în weekendul 4-5 februarie. Locuitorii orașului nu vor avea parte de prea mult soare nici la final de săptămână. Meteorologii anunță că vremea rece se va menține și pe parcursul săptămânii ce urmează.

Prognoza meteo pentru vineri

Prima săptămână din luna februarie a adus vreme rece, demnă de anotimpul în care ne aflăm. Cu toate astea, ziua de dinaintea weekendului vine cu temperaturi ceva mai ridicate și cu soare, după cum anunță ANM.

Astfel că, bucureștenii se vor putea bucura de o zi frumoasă, perfectă pentru o plimbare prin parc sau prin oraș.

Temperatura maximă ce va fi înregistrată astăzi în Capitală este de 8 grade Celsius. Cerul va fi parțial  însorit, iar vântul bate slab. Viteza medie va fi de 9 km/h.

Pe timp de noapte, temperatura scade considerabil. Minima termică de astăzi va fi de -1 grad Celsius. Cerul va fi în mare parte noros, iar vântul bate moderat. Viteza medie va fi de 13 km/h.

Te-ar mai putea interesa și: 

Cum va fi vremea în weekendul 4-5 februarie în București

În zilele de weekend vremea va fi rece și este posibil să avem parte și de ninsori slabe, după cum informează meteorologii.

Sâmbătă

Prima zi de weekend aduce temperaturi scăzute și ninsoare slabă în Capitală. Maxima termică va fi de 3 grade Celsius, iar cerul va fi în mare parte noros. Vântul bate moderat sâmbătă. Viteza medie va fi de 9 km/h.

Noapte, minima termică scade până la 0 grade Celsius. Cerul se va menține noros, ia vântul se întețește. Viteza media ca fi de 17 km/h.

Duminică

Ziua de duminică va fi chiar mai rece decât cea precedentă. Maxima termică a zilei va fi de 0 grade Celsius. Cerul vi fi parțial noros, iar vântul bate moderat. Viteza medie va fi de 13 km/h.

Peste noapte temperatura din București va fi negativă. Minima termică ajunge la -2 grade Celsius. Cerul se va menține înnorat, iar vântul bate slab. Viteza medie va fi de 9 km/h.

Cookies