Scuzeeee! Când ne uitam la Palatul Parlamentului, să vedem dacă dărâmă azi Guvernul, Superman zbura prin București și proptea un avion în picaj (să nu cadă pe Cîțu)

09 sept. 2021
208 afișări
Scuzeeee! Când ne uitam la Palatul Parlamentului, să vedem dacă dărâmă azi Guvernul, Superman zbura prin București și proptea un avion în picaj (să nu cadă pe Cîțu)
Acum, că pandemia e învinsă de 3 luni, simțiți creșterea economică? Pregătiți-vă, că vine! Plus măști pentru oamenii fără adăpost și alte știri importante din București

Acesta a fost un articol greu de scris. Adică , în acest moment (as typing), am avut de ales între "Știrea cu Superman de la Palatul Victoria, OMG" și "Știrea cu apa caldă s-a oprit iar în cartierele...". A devenit, totuși, o alegere simplă când ne-am dat seama că apa caldă se tot oprește, nu e nimic, dar absolut nimic nou în asta, dar combinația Superman-Cîțu e cu adevărat ceva extraordinar în orașul nostru București. De fapt, pentru țară e.

Disclaimer: pentru toți scepticii și eventualii hateri care ar putea spune că e încă un nenorocit de articol clikbait, nu e. Este CU VIDEO care susține fiecare cuvânt și cu capturi multe, ca să puteți zăbobvi asupra celor mai expresive cadre cu Superman. Care e, dacă nu ați bănuit deja, însuși EL, prim-ministrul României. Florin Cîțu s-a închipuit Superman pe Instagram (dacă-l căutați, căutați-l în stories, acolo e pus)

! scroll down pentru VIDEO !

Deci, premierul Florin Cîțu a publicat pe contul său de Instagram, la  Stories, un videoclip din filmul „Superman Returns” (Superman se întoarce), în care eroul principal este interpretat de actorul Brandon Routh.Daaaar… Exact, chipul lui Brandon a fost înlocuit cu fața unui Florin Cîțu (ceva mai întinerit și ffff proaspăt bărbierit)

Florin Cîțu aka Superman pe Instagram

Narativul e simplu. În primul cadru – Eroul se uită fix la noi și simți, din privirea lui, că ne paște Un Mare Pericol. Clipești și, pac, pericolul: un avion stă să cadă peste ceva gen oraș (am presupus că București, nu numai ca orș în sine, ci și ca simbol al țării, practic).

Eroul țâșnește țuști în zbor d-ăla nălucă tip Superman, apucă avionul de-o aripă, ceva, îl mai încetinește, iar faza tare (și previzibilă) e că, atunci când picajul e picaj, nu mai ai ce să faci, Florin Cîțu-Superman iar țuști să salveze situația și se proptește botul avionului cu mâinile și cu restul trupului său puternic. Desigur, avionul venea năprasnic spre noi, să ne spulbere cât stăm la semafor la Victoriei. Daaaaaar…

Dar, gata, o milisecundă mai tâziu, Florin Cîțu-Superman saved the day, scrie și la gazetă, iar cadru cu Eroul zâmbind conștient de puterea sa, sfârșit.

VIDEO | Povestea de pe Instagram cu Florin Cîțu aka Superman

Când nu e Superman pe Instagram, Florin Cîțu este premierul României,. Doar că,  la ora la care e scris acest articol, în Parlamentul României se citește o moțiune de cenzura care va fi și supusă la vot, iar dacă va fi votată, Florin Cîțu nu va mai fi premierul. Dar mai e ceva până la vot.

Sfârșit.

 

Cookies