ȘTIRI

Scutul antirachetă de la Deveselu, activat pe 18 decembrie

Anunțul a fost făcut de John Heffern, adjunct al asistentului pentru afaceri europene al secretarului de stat american, joi, informează agerpres.ro.

John Heffern a participat, miercuri, la Biblioteca Congresului Statelor Unite, la o recepție dedicată Zilei Naționale a României.

Activarea sistemului de apărare antirachetă de la Deveselu la 18 decembrie „demonstrează foarte, foarte puternic o bună guvernare, transparență și lupta anticorupție”, a declarat el.

„Am fost foarte entuziasmat să văd ce se s-a întâmplat la București în ultimele două luni. Secretarul de stat (John) Kerry a calificat angajamentul României pentru o bună guvernare drept un model pentru alte țări”, a adăugat oficialul american.

Comandorul Razvan Bratulescu a preluat joi comanda Bazei Militare Deveselu de la colonelul Veronel Vavura, cel ce a detinut aceasta functie pana in prezent, informeaza un comunicat al Statului Major General.

 „Joi, 3 decembrie, seful Statului Major General, generalul Nicolae Ciuca, a participat la ceremonia schimbarii comenzii si inmanarii Drapelului de lupta Bazei Militare Deveselu. In cadrul ceremoniei, comandorul Razvan Bratulescu a preluat comanda bazei de la colonelul Veronel Vavura, cel ce a detinut aceasta functie pana in prezent”, se arata in comunicatul citat.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button