BAZAR

Scule electrice esentiale, care nu trebuie sa lipseasca din nicio casa

Uneltele electrice pentru bricolaj sunt de mare ajutor atunci cand trebuie sa repari singur micile stricaciuni care apar in casa, ori cand ai nevoie sa instalezi cate ceva. Pentru asta, trebuie sa te asiguri ca ai o trusa completa de scule. Iata cam ce n-ar trebui sa-ti lipseasca din casa pentru a nu fi luat niciodata prin surprindere:

O surubelnita cu acumulator

O surubelnita are oricine in casa. Cei care au doua sunt deja fericiti, fiindca au inteles ca uneori ai nevoie de surubelnita dreapta si alteori de una in cruce. Dar totusi, atunci cand te apuci sa montezi sau sa demontezi mobila, spre exemplu, iti vei da seama ca o surubelnita electrica te va scuti de o multime de efort si vei economisi si mult timp. Nu e greu de folosit, motiv pentru care nu trebuie sa fii meserias ca sa o poti utiliza cu succes. Gasesti astfel de surubelnite pe site-ul AlecoAir.

O masina de gaurit cu baterie

Te vei confrunta cu siguranta cu situatia in care va trebui sa dai una sau mai multe gauri intr-un perete, fie el cu faianta sau nu, ori intr-un dulap sau cine mai stie ce alt material dur. Te-ai putea gandi ca imprumuti una, dar nu multa lume este dispusa sa dea din mana sculele pe care le are. Ca sa angajezi un mester vei ajunge la concluzia ca nu prea merita fiindca te va costa cat jumatate din masina de gaurit. Asa ca de ce sa nu ai una in casa, la dispozitia ta oricand ai nevoie de ea.

Ce trebuie avut in vedere in alegerea unei astfel de scule tine de balansul intre greutate si putere. Cu cat este mai puternica, cu atat va fi mai grea in manevrare.

Set de burghie

Fii sigur ca poti folosi masina de gaurit atat pentru lemn, cat si pentru metal sau alte suprafete. De aceea, un set de burghie serioase ti se va dovedi foarte util. E important sa aiba lungimi si grosimi diferite. Ai grija sa folosesti burghiele pentru scopul in care au fost create pentru a-si dovedi eficienta, dar si pentru a nu se rupe.

Setul de burghie pentru metal de la AlecoAir contine toate dimensiunile de burghie obisnuite de la 1,5 pana la 10 mm diametru, iar cele de pana la 2,5 mm, chiar de mai multe ori.

Un set de chei tubulare si unui de chei inbus sunt utila la casa omului, vorba aceea.

Pentru a-ti completa kit-ul de urgenta, alege din gama de scule electrice de la AlecoAir. Ai siguranta ca sunt produse de calitate, cu o viata indelungata. Avantajul este ca daca nu gasesti pe site ceea ce iti doresti, consultantii specializati vor gasi rapid cele mai bune solutii pentru tine.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button