Scrisori de bilanţ, lăsate în cutiile poştale din Sectorul 4 de viceprimarul Ştefan Spiridon. FOTO

de:
04 ian. 2016
1 Afișari
Scrisori de bilanţ, lăsate în cutiile poştale din Sectorul 4 de viceprimarul Ştefan Spiridon. FOTO

Conform scrisorii trimise de viceprimarul Sectorului 4, Ştefan Spiridon, administraţia locală intenţionează să continue proiectele anunţate de fostul edil, Cristian Popescu Piedone. 

Redăm mai jos mesajul transmis de acesta bucureştenilor din Sectorul 4. 

„Dragi prieteni, ne aflăm la finalul unui an greu, un an care a adus schimbări în vieţile şi în sufletele noastre. Printre acestea, şi schimbarea conducerii administrative a Primăriei Sectorului 4. Ştiu că mulţi dintre dumneavoastră resimt această schimbare şi tocmai pentru că sunt şi voi rămâne un om onest, propun să dăm Cezarului ce-i al Cezarului: tot ceea ce fosta echipă a realizat pe parcursul a 7 ani şi jumătate reprezintă paşi importanţi în dezvoltarea Sectorului 4 şi trebuie păstrat. Vorbind despre amenajarea celor 2 mari parcuri – Lumea şi Orăşelul Copiilor, a locurilor de joacă şi relaxare dintre blocuri sau a celor perste 55.000 de locuri din parcările de reşedinţă, eficienţa acţiunilor de curăţenie şi deszăpezire, putem realiza cât de mult s-a schimbat în bine aspectul general al Sectorului 4”, menţionează viceprimarul Ştefan Spiridon în scrisoarea trimisă bucureştenilor unde, totodată, sunt enumerate mai multe proiecte derulate de administraţia locală până în 2015.

„În tot acest timp, pentru copiii noştri s-au construit 6 grădiniţe, 2 creşe, 5 unităţi after-schoool, iar toate unităţile de învăţământ au fost reabilitate în marea lor majoritate. Pieţele agroalimentare au fost păstrate în administrarea Consiliului Local Sector 4, reconstruite şi modernizate. Sunt lucruri cu care ne mândrim cu toţii, după cum sunt şi proiectele propuse şi care au fost gândite în baza consultării cu dumneavoastră, ţinând cont de sugestiile şi propunerile înaintate”, se specifică în scrisoarea de bilanţ a viceprimarului Spiridon.

Sectorul 4 se dezvoltă pe verticală

Potrivit planurilor administraţiei locale, în Sectorul 4 ar urma să fie construite două noi parcări supraetajate, ce vor fi amplasate în zonele cele mai aglomerate din sector. Proiectul actual prevede ca parcările să fie amenajate în zonele unde cererea de locuri de parcare este foarte mare, precum în zonele Secuilor, Constantin Brâncoveanu sau Reşiţa. 

În planul dezvoltării reţelei de învăţământ din Sectorul 4 se află, de asemenea, extinderea şi modernizarea clădirii Grădiniţei Şcolii nr. 247, care ar urma să găzduiască opt grupe de elevi. De lucrări de modernizare va beneficia şi clădirea în care funcţionează Grădiniţa nr.30, situată pe Bdul. Dimitrie Cantemir nr.16.

Dispecerat non-stop pentru sesizarea actelor de distrugere a spaţiilor verzi 

Având în atribuţii inclusiv Direcţia de Mediu, viceprimarul Sectorului 4 spune că consideră oportun un alt proiect ce prevede protecţia mediului, amenajarea şi întreţinerea spaţiului verde din sector. Astfel, pentru intervenţia promptă şi eficientă în remedierea diverselor probleme (arbori căzuţi, sisteme de irigat care nu funcţionează corespunzător), s-a decis organizarea unui dispecerat funcţional 24/24 de ore în toate zilele anului pentru a fi preluate de la cetăţeni sesizările pe aceste teme. 

„Ca viceprimar în funcţie, prin atribuţiile ce îmi revin în baza legii, voi face tot ceea ce depinde de mine pentru a le implementa, pentru o dezvoltare sănătoasă a comunităţii noastre. Vreau să identificăm împreună problemele de ordin administrativ cu care vă confruntaţi şi tot împreună să găsim soluţiile pentru rezolvarea acestora. Îmi mai doresc să mă consideraţi acel prieten sincer, pe care să-l întâlniţi pe stradă şi căruia să vă adresaţi în mod direct. Ştiu că încrederea este ceva greu de câştigat, dar vreau să realizez acest lucru, de aceea vă rog să îmi acordaţi şansa de a vă demonstra că pot să fiu acel om de administraţie pe care să vă puteţi baza. Dacă nu ne vom intersecta în sector, vă aştept la Primărie, ori de câte ori veţi considera necesar un dialog. Sunt încrezător şi simt să pornim împreună la drum, cu speranţa că noul an 2016 va aduce linişte, sănătate şi gând bun!”, a conchis viceprimarul Ştefan Spiridon în scrisoarea adresată locuitorilor Sectorului 4. 

De profesie medic, Ştefan Spiridon, a fost desemnat să exercite atribuţiile de viceprimar al Sectorului 4 în luna noiembrie 2015. Consilierul local Ştefan Spiridon este reprezentant al grupului Partidului Conservator în Consiliul Local Sector 4. 

Cookies