Scrisoarea înduioșătoare a unor fetițe pentru primarul Daniel Băluță: „Vrem un tobogan mai mare, o trambulină, o tiroliană, un balansoar și să plantați niște copaci”

12 sept. 2022
326 afișări
Scrisoarea înduioșătoare a unor fetițe pentru primarul Daniel Băluță: „Vrem un tobogan mai mare, o trambulină, o tiroliană, un balansoar și să plantați niște copaci”
Scrisoarea înduioșătoare a unor fetițe pentru primarul Daniel Băluță: „Vrem un tobogan mai mare, o trambulină, o tiroliană, un balansoar și să plantați niște copaci” | Sursă foto: Facebook-Daniel Băluță

Trei fetițe din Sectorul 4 l-au surprins pe primarul Daniel Băluță cu o scrisoare colorată în care îl rugau să renoveze un loc de joacă din aria administrată.

Trei fetițe din Sectorul 4 i-au trimis o scrisoare primarului Daniel Băluță

Primarul Sectorului 4 a primit o cerință inedită de renovare a unui parc din sector. Ce face ca aceasta să fie specială, este că ea a fost scrisă de trei fetițe, Ilinca, Antonia și Teodora.

Micuțele i-au adus la cunoștință edilului cerințele lor printr-o scrisoare ornată și colorată, ce le era adresată „Constructorilor care fac parcuri”.

Iată care au fost dorințele celor trei fete:

Aș dori să înnoiți parcul de pe strada Secuilor nr.12. Vrem un tobogan mai mare, o trambulină, o tiroliană, un balansoar și să plantați niște copaci ca să ne facem o căsuță în copac.

Primarul a transmis, printr-o postare pe Facebook că la momentul la care dorințele fetelor vor fi îndeplinite, iar lucrările vor fi finalizate, va veni personal pentru a se bucura cu acestea de noul loc de joacă.

Daniel Băluță anunță că patinoarul olimpic din Berceni ar putea fi funcțional în decembrie 2024

Edilul Sectorului 4 a anunțat că, așa cum arată estimările, în luna decembrie a anului 2023 patinoarul olimpic ce va fi construit în Sectorul 4 ar fi putea fi funcțional și s-ar putea juca primele meciuri.

La data de 1 septembrie 2022, au fost începute lucrările la fundația patinoarului. Acesta va fi realizat pe un teren ce a aparținut societății Totul Verde SA.

După cum a a informat edilul Sectorului 4, patinoarul va dispune de:

  • Tribune,
  • Vestiare,
  • Cabinete medicale,
  • Spații administrative,
  • Locuri de parcare,
  • Spații de relaxare.

De asemenea, în cadrul patinoarului vor putea fi organizare și diferite spectacole pe gheață dedicate atât celor mici, cât și celor mari.

Cookies