FOTO | Scrisoarea de tristețe a polițistului care a accidentat-o mortal pe Raisa: „Am greșit, am greșit, și nu știu ce pot să mai fac”

21 ian. 2022
4343 Afișari
FOTO | Scrisoarea de tristețe a polițistului care a accidentat-o mortal pe Raisa:

Polițistul Constantin Popescu, care a accidentat-o mortal pe Raisa, pe Bulevardul Laminorului din București, a scris o scrisoare în care își exprimă durerea și le cere iertare părinților îndoliați. „Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic accident. Nu pot sa fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul, orice!”, a scris agentul de poliție. El le cere părinților fetei să nu-l considere criminal și să aibe clemență față de el întrucât va trăi toată viața „cu această grea apăsare”.

Scrisoarea polițistului a fost publicată pe site-ul indrumari-juridice.eu de către avocatul Adrian Cuculis.

Scrisoarea polițistului pentru familia Raisei
„Îndurerată familie,

Nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi dar…

Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic accident. Nu pot sa fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul, orice!

Pot doar în aceste momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat.

Știu că nu am cum să vă cer acum să mă iertați, nici nu mă aștept la asta acum, doar atât sper ca în viitor să nu mă mai percepeți ca un criminal, ci ca pe un om care v-a greșit enorm și care va trăi toată viața cu această grea apăsare.

Am greșit, am greșit, și nu știu ce pot să mai fac. Îmi trec multe gânduri și oricât aș scrie tot aici revin, regret enorm cele întâmplate, și aș da orice să pot să mă întorc și să îndrept ce am făcut.

Mă opresc aici, pentru că indiferent cât aș mai spune nu va îndrepta ce am făcut.

Aș dori, dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare.

Orice pot să ofer, o voi face.

Sincere regrete, Popescu Constantin”

Accidentul teribil din București, comis de polițist

Două fete care traversau strada către școală, pe b-dul Laminorului din Sectorul 1 al Capitalei, au fost lovite de o mașină de poliție condusă de un polițist care nu se afla în misiune. În urma impactului, una dintre copile, Raisa, a murit, cealaltă, Maria, a fost spitalizată și operată la un picior.

Poliţistul a avut nevoie de aproximativ 48 de metri de la locul impactului pentru a opri maşina. Nu se ştie oficial cu ce viteză circula, însă acesta a declarat că avea semnalele luminoase pornite și nu se afla în misiune.

În imaginile făcute accidentului, poliţistul pare că mişcă cu piciorul trupul fetiţei aflat pe asfalt. Aceste imagini au generat un val de reacţii negative, însoţite şi de acuzaţii conform cărora se doreşte muşamalizarea cazului.

 

Cookies