Scriitorul american Rod Dreher, autor de bestsellere calificate în topul The New York Times, ajunge la București și Cluj

06 apr. 2022
79 afișări
Scriitorul american Rod Dreher, autor de bestsellere calificate în topul The New York Times, ajunge la București și Cluj

Scriitorul american Rod Dreher revine în România, la invitația editurii Contra Mundum, pentru a susține două conferințe cu tema ”Cum să fii creștin într-o lume anti-creștină”.

Dreher va susține o conferință la București, joi, 7 aprilie, de la orele 18.00, la Facultatea de Teologie ”Iustinian Patriarhul”, și luni, 11 aprilie, la Cluj-Napoca, la Muzeul Mitropoliei Clujului, începând cu orele 19.00.

Scriitorul american, prezent pentru a doua oară în România

Rod Dreher este una dintre cele mai importante figuri ale conservatorismului contemporan. A fost crescut ca metodist, dar în 1997 a trecut la catolicism, pentru ca din 2006 să devină ortodox.

Cărțile sale au ajuns de două ori în topul New York Times Bestsellers. The New York Times a scris despre „Opțiunea Benedict” că este „cea mai importantă şi cea mai discutată carte cu subiect religios a ultimului deceniu.” În limba română, au fost publicate două dintre volumele scrise de Rod Dreher, ”Opțiunea Benedict” și ”Să nu trăim în minciună!”, la editura Contra Mundum.

Scriitorul american se află pentru a doua oară în România. În vara anului 2021, Rod Dreher a participat, la București, la conferința de lansare a volumului ”Să nu trăim în minciună. Un manual pentru dizidenții creștini”, o carte-eveniment care descrie tendințele totalitare ale corectitudinii politice, ale cenzurii și ale supravegherii în masă și oferă soluții de rezistență.

„Contra Mundum” este o editură nouă pe piața de carte, care, potrivit descrierii editorilor, „oferă cititorului român acele cărți care prezintă o perspectivă asupra omului și a lumii diferită de aceea cu care suntem bombardați zi de zi prin mass-media și prin rețelele sociale”.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies