Scorpions, în concert la Bucureşti. Ce reguli de acces s-au impus

de:
12 dec. 2013
7 Afișari
Scorpions, în concert la Bucureşti. Ce reguli de acces s-au impus

Evenimentul va începe în jurul orei 20.00, cu formaţia Trooper, care va deschide concertul celor de la Scorpions. Accesul la spectacol se face din Bulevardul Expoziţiei, pe la porţile de intrare B, C şi D, iar cei care vin cu autoturismul personal au parcarea asigurată de Romexpo pe durata întregului spectacol, în parcările B, C şi D, contra cost, locurile fiind limitate. Persoanele cu dizabilităţi vor avea acces prin poarta B.

La acest concert, copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit.

Accesul cu umbrele, mâncare, băutură, aparate foto şi aparate de înregistrare audio-video profesionale şi semi-profesionale, obiecte contondente, cuţite, arme, artificii, scaune, lanţuri, animale de companie este interzis. Toate aceste obiecte vor fi confiscate de persoanele responsabile cu securitatea şi monitorizarea evenimentului.

De asemenea, organizatorii vor asigura securitatea perimetrului în care se desfăşoară concertul, a publicului participant şi a artiştilor. Participanţii la eveniment sunt obligaţi să se supună controlului corporal, scrie gandul.info.

Ultimele bilete la concertul formaţiei Scorpions se pot cumpăra de la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – staţia de metrou Unirii 1. Cei care doresc să comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro şi myticket.ro. În ziua evenimentului se vor găsi bilete şi la casa de bilete de la Romexpo.

Succesul înregistrat cu albumul „Sting in the Tail” a convins o lume întreagă că trupa Scorpions încă mai are multe de spus pe scena muzicii rock internaţionale. Dragostea şi admiraţia milioanelor de fani i-au convins pe membrii trupei să plece într-un nou turneu – Rock’n Roll Forever -, în care să îşi încânte fanii cu piesele de pe cel mai recent album, dar şi cu hiturile care au cucerit toate generaţiile.

Cookies