CFR Cluj A CÂȘTIGAT Cupa României. DINAMO-CFR CLUJ: SCOR 6-7, după loviturile de departajare

de:
17 mai 2016
0 afișări
CFR Cluj A CÂȘTIGAT Cupa României. DINAMO-CFR CLUJ: SCOR 6-7, după loviturile de departajare

DESFĂȘURAREA SCOR-LIVE a partidei:

6-7. GOL Juan Carlos. CFR Cluj câștigă Cupa României!

6-6.  Dorin Rotariu RATEAZĂ

6-6. GOL Petrucci

6-5  GOL Vali Lazar

5-5  GOL Leo Beleck

5-4  GOL Paul Anton

4-4 GOL Tiago Lopes

4-3 GOL Gnohere

3-3. GOL Cristian Lopez

3-2. GOL Dorin Rotariu

min 120: Fluier final și pauză. Urmează loviturile de departajare.

min 106: Începe a doua repriză de prelungiri

min 104: PAUZĂ, se termină prima repriză de prelungiri.

min 94: Meciul intră în PRELUNGIRI

min 89: CFR Cluj egalează prin Lopez, SCOR 2-2

min. 47: GOL CFR Cluj! SCOR 2-1, înscrie Juan Carlos.

A început a doua repriză

PAUZĂ

min. 35: Încă un GOL pentru DINAMO! A marcat Bicfalvi.

min. 22: GOL DINAMO! Marchează Gnohere

min. 14: Meciul a fost oprit, iar publicul a aplaudat în memoria lui PATRICK EKENG. Suporterii au afișat un banner cu mesajul „AI MURIT PURTÂND CULORILE ALB-ROȘII / VEI RĂMÂNE UNUL DINTRE ÎNGERII NOȘTRI”

21.37: A început meciul

21.34: Moment de reculegere pentru Patrick Ekeng. 40.000 de suporteri dinamoviști au pus în scenă o coregrafie deosebită: Fanii echipei din Ștefan cel Mare au afișat mesajul „BON VOYAGE, PATRICK!”, pe toată tribuna a II-a, în timp ce în Peluza Cătălin Hîldan a apărut imaginea jucătorului.

Echipele de start:

Dinamo: Cerniauskas – Hanca, Puljic, Mevlja, St. Filip – Anton (cpt) – D. Rotariu, Bicfalvi, Palic, Kortzorg – Gnohere

CFR Cluj: T. Marc – T. Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora (cpt) – Gomelt, Petrucci, J. Carlos Ruiz – Jakolis, Bud, Nouvier

SCOR LIVE DINAMO – CFR CLUJ, FINALA CUPEI. Pentru Dinamo, finala Cupei României este un meci special. Este prima partidă pe care elevii lui Mircea Rednic sunt nevoiţi să o joace după moartea colegului lor, iar victoria în faţa lui CFR ar aduce în vitrină Cupa României cu numărul 14, numărul de pe tricou al lui Ekeng. Pe Naţional Arena dinamoviştii se vor lovi de CFR Cluj, echipă aflată încă în lupta din playout şi care îşi doreşte să termine un sezon nereuşit cu un trofeu. Ar fi a patra Cupă a României din istoria clujenilor, cei care mărturisesc că sunt de acord să trimită o copie a trofeului în Camerun, familiei lui Ekeng.

Am vorbit cu Dănciulescu despre această posibilitate, nu ştiu dacă putem trimite originalul, dar vom trimite o replică în cazul în care o vom câştiga„, a spus Iuliu Mureşan.

SCOR LIVE DINAMO – CFR CLUJ, FINALA CUPEI. Clubul FC Dinamo a vândut toate cele 12.745 de bilete de la peluză pentru finala Cupei României cu CFR Cluj, care va avea loc marţi, de la ora 21.30.

DINAMO – CFR CLUJ, FINALA CUPEI ROMÂNIEI 2016: Dinamoviştii anunţă că mai sunt disponibile 3.000 de tichete la tribuna a doua. Foştii jucători dinamovişti Giani Kiriţă şi Ousmane N’Doye vor fi prezenţi luni, de la ora 13.30, la casele de bilete ale stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare, pentru a vinde bilete la finală. Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, la Sport.ro, că echipa sa va fi susţinută de 800-1.000 de suporteri la finala Cupei României, 700 dintre aceştia urmând să facă deplasarea organizat, cu autocare. Finala Cupei României dintre echipele Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj se va disputa marţi, de la ora 21.30, pe Arena Naţională.

SCOR LIVE DINAMO – CFR CLUJ, FINALA CUPEI. Partida ar fi trebuit să aibă loc la 10 mai, dar a fost amânată în urma decesului jucătorului dinamovist Patrick Ekeng. Mijlocaşul camerunez a murit în 6 mai, după ce s-a prăbuşit pe teren, în minutul 70 al meciului cu FC Viitorul. Acesta a fost dus cu o ambulanţă la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o oră şi 30 de minute, însă nu a mai putut fi salvat.

În seara zilei de marți, 17 mai 2016, orele 21.30, va avea loc Finala Cupei României dintre echipele F.C. Dinamo 1948 – CFR 1907 Cluj, pe Stadionul Naţional Arena. Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice din competenţă, în sensul restricţionării şi fluidizării traficului pe arterele din jurul stadionului, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Astfel, traficul rutier va fi restricţionat gradual începând cu ora 17:00, până la defluirea totală a spectatorilor după cum urmează:
• str. Maior Coravu, între şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;
• str. Pierre de Coubertin, între str. Vatra Luminoasă şi Rondul de la intrarea în stadion, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;
• str. Tony Bulandra, între str. Vatra Luminoasă şi Rondul de la intrarea în stadion, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;
• str. Sergent Vasile Șerbănică, între bd. Basarabia şi acces intrare în stadion.

HARTĂ (Click pe imagine pentru mărire)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rute ocolitoare:

• şos. Mihai Bravu – şos. Iancului – şos. Pantelimon;
• bd. Unirii – bd. Decebal – şos. Mihai Bravu – str. Baba Novac – bd. Nicolae Grigorescu – bd. Basarabia.

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia. Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

FINALA CUPEI ROMÂNIEI DINAMO Bucureşti – CFR Cluj. Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

FINALA CUPEI ROMÂNIEI DINAMO Bucureşti – CFR Cluj. Spectatorilor le este interzis sã staţioneze pe scările care delimitează sectoarele din stadion, sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

FINALA CUPEI ROMÂNIEI DINAMO Bucureşti – CFR Cluj. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

inala Cupei României la fotbal, dintre Dinamo București și CFR Cluj, a fost reprogramată pentru data de 17 mai, a hotărât Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal, reunit sâmbătă, după decesul mijlocașului dinamovist Patrick Ekeng, survenit vineri seara. 

SCOR LIVE DINAMO – CFR CLUJ, FINALA CUPEI. ”Ca urmare a tragediei din timpul desfășurării jocului Dinamo 1948 SA București — FC Viitorul, în urma căreia fotbalistul Patrick Ekeng s-a stins din viață, toate jocurile din cadrul competițiilor organizate de Federația Română de Fotbal (Liga a 2-a, Liga a 3-a, Liga Elitelor, Campionatele Naționale de Juniori, partide de fotbal în sală și fotbal feminin) în perioada 07-09 mai 2016 se amână. Din aceleași motive, Finala Cupei României programată inițial pentru data de 10 mai 2016 se amână și urmează a se desfășura la data de 17 mai 2016”, se arată în decizia Comitetului de Urgență, compus din Răzvan Burleanu, președinte FRF, Gino Iorgulescu, prim-vicepreședinte FRF, Octavian Goga, vicepreședinte FRF, reunit în conformitate cu dispozițiile art. 36 din Statutul FRF.

SCOR LIVE DINAMO – CFR CLUJ, FINALA CUPEI.  Totodată, ”cheltuielile de deplasare (transport, cazare, masă) efectuate de echipele ce urmau să dispute în această etapă partide în deplasare vor fi decontate de Federația Română de Fotbal în baza facturilor emise până la data actualei decizii a Comitetului de Urgență”.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit vineri seară după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului dintre Dinamo și FC Viitorul Constanța (3-3).

Dinamo a jucat din minutul 70 în zece oameni, deoarece mijlocașul camerunez Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon și și-a pierdut cunoștința, fără un contact cu un adversar în prealabil. După intervenția staff-ului medical al echipei Dinamo, s-a apelat la ambulanță, Ekeng primind îngrijiri pe gazon, iar apoi fiind transportat la spital. Ekeng fusese introdus pe gazon doar șapte minute mai devreme (min. 63).

Transferat în luna ianuarie, Ekeng a evoluat pentru Dinamo în 11 meciuri, în trei competiții, marcând un gol important în derby-ul cu Steaua din semifinalele Cupei României, încheiat la egalitate, 2-2.

SCOR LIVE DINAMO – CFR CLUJ, FINALA CUPEI.  Antrenorul formației Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că finala Cupei României cu CFR Cluj este un meci special pentru echipa sa care trebuie să câștige pentru a-i aduce un omagiu fotbalistului Patrick Ekeng, decedat pe teren, la 6 mai, în partida cu FC Viitorul. 

Suntem înaintea ultimului meci și cel mai important din acest sezon, finala Cupei României. Nu ne-a fost ușor să trecem peste acest moment dificil. Ne antrenăm așa cum putem. Toți suntem conștienți de importanța acestei finale, nu numai pentru că e un trofeu, ci pentru că e important pentru Patrick și familia lui. E un meci special pe care îl tratăm ca atare. Noi mai putem să facem ceva pentru Patrick, dar pe Patrick înapoi nu mai putem să-l aducem. Trebuie să facem ceva ca el să rămână în amintirea tuturor„, a spus Rednic, potrivit Mediafax.

SCOR LIVE DINAMO – CFR CLUJ, FINALA CUPEI.  Rednic a afirmat că Dinamo a solicitat ca finala Cupei României să nu se dispute, dar Federația Română de Fotbal a refuzat. „Noi asta ne-am dorit de la început. Și chiar s-a discutat pe tema asta, dar dacă federația a decis să jucăm acest meci, trebuie să o facem… și chiar foarte bine. Trebuie să îi aducem un omagiu lui Patrick. Vrem să îi dăruim noi această Cupă, nu CFR Cluj. Și chiar le mulțumesc pentru intenția lor, aceea de a fi tot pentru Patrick, dacă vor câștiga trofeul. Dar vrem noi să trimitem acest trofeu. Suntem pregătiți și sper să câștigăm această Cupă și să i-o trimitem lui Patrick (n.r. — la mormântul lui Patrick Ekeng din Camerun)„, a precizat Rednic.

SCOR LIVE DINAMO – CFR CLUJ, FINALA CUPEI.  Întrebat ce părere are despre faptul că președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că trofeul Cupei României nu poate fi trimis în Camerun, Rednic a răspuns: „La noi nu se poate face nimic. Noi îl luăm pe ‘Nu’. Nu se poate să jucăm în cupele europene, nu se poate să trimitem trofeul în Camerun, la noi nu se poate nimic. E vorba să faci un lucru uman”.

În ceea ce privește posibilitatea prelungirii contractului său cu Dinamo, tehnicianul a menționat că va mai discuta cu acționarul Ionuț Negoiță după finala Cupei României, chiar dacă la 5 mai anunța că nu va mai continua din sezonul viitor.

SCOR LIVE DINAMO – CFR CLUJ, FINALA CUPEI.  Eu și jucătorii l-am văzut pe domnul Negoiță doar la acțiunea de la stadion, în rest nu l-am văzut. Nu mai contează situația mea contractuală. Eu încă nu am plecat, mai am contract până pe 30 iunie. O să vedem dacă rămân după Cupă, atunci o să vorbim. Dinamo mi-a făcut o ofertă, eu am făcut o contraofertă. Din declarațiile domnului Negoiță, am înțeles că se va discuta după finală. Nu cred că l-a deranjat salariul meu, e vorba despre clauzele din contract„, a afirmat antrenorul. 

Mircea Rednic nu este deranjat de faptul că oficialii clubului Dinamo i-au contactat pe antrenorii Ioan Andone și Cosmin Contra.

SCOR LIVE DINAMO – CFR CLUJ, FINALA CUPEI.  Chiar mă bucur, pentru că sunt doi antrenori foarte buni. Îmi doresc să vină un antrenor foarte bun la Dinamo care să continue sau să facă mai mult decât am făcut eu la Dinamo. Să vină și Mourinho, că nu mă deranjează. Din moment ce un antrenor pleacă, trebuie să vină altul. Sunt sigur că au soluții. Eu nu mă simt neapreciat de conducere. Suporterii mă apreciază, nu e recunoștință mai mare ca numele tău să fie strigat pe stadion. Banii sau aprecierea unui conducător nu contează. Eu întotdeauna am avut parte de conducători care și-au făcut treaba cu mine și când au fost alte discuții, nu au mai fost de acord. Sunt obișnuit, s-a întâmplat și la Standard, și în Rusia, și în Azerbaidjan„, a spus Rednic, precizând că la rândul său are oferte de la mai multe cluburi, inclusiv din campionatul Belgiei.

Toţi suporterii prezenţi la finala Cupei României dintre Dinamo şi CFR Cluj, care va avea loc pe 17 mai, de la 21:30, vor putea face donaţii în urnele ce vor fi amplasate lângă cele două magazine mobile ale clubului Dinamo din apropierea Arenei Naţionale. După meci, cele două urne vor fi predate jucătorilor de la FC Dinamo, urmând ca aceştia să trimită banii strânşi către familia lui Ekeng.

SCOR LIVE DINAMO – CFR CLUJ, FINALA CUPEI.  Camerunezul Patrick Ekeng (26 de ani) a murit după ce a suferit un şoc cardiogen şi s-a prăbuşit pe teren în minutul 69 al partidei Dinamo – Viitorul, scor 3-3, la doar şapte minute după ce intrase pe teren. Medicii au încercat să-l resusciteze pe mijlocaş peste 80 de minute, fără succes însă.

Fostul fotbalist a fost înmormântat duminică în capitala Camerunului, Yaounde, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică, sicriul cu trupul neînsufleţit al sportivului camerunez a fost depus la Palatul Sporturilor.

Formația Dinamo întâlnește, marți, de la ora 21,30, pe Arena Națională din Capitală, echipa CFR Cluj, în finala Cupei României la fotbal.

Cookies