Școlile din Sectorul 2 și-au redeschis porțile pentru comunitate. Radu Mihaiu a jucat baschet alături de Virgil Stănescu

07 iun. 2021
78 Afișari
Școlile din Sectorul 2 și-au redeschis porțile pentru comunitate. Radu Mihaiu a jucat baschet alături de Virgil Stănescu

Școlile din Sectorul 2 și-au redeschis porțile pentru comunitate, anunță Radu Mihaiu. Edilul a încins un meci de baschet „pe cinste” alături de Virgil Stănescu, multiplu campion, căpitan al echipei naționale de baschet.

Școlile din Sectorul 2 și-au redeschis porțile pentru comunitate

Radu Mihaiu, a anunțat că, începând de duminică, școlile din Sectorul 2 și-au redeschis porțile pentru comunitate, pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

De asemenea, pentru că acest proiect „a adunat extrem de multă susținere din toate părțile”, deja a fost depus un proiect de lege pentru a extinde inițiativa la nivel național.

„Toți cei trecuți de o anumită vârstă (și greutate) ne amintim cum am crescut efectiv în curtea școlii. În timpul săptămânii la ore. În weekend cu prietenii și vecinii la o miuță, la un baschet. Curtea școlii era mereu un loc plin de viață și voie bună.

Începând de azi școlile din Sectorul 2 și-au redeschis porțile pentru comunitate, pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Acest proiect a adunat extrem de multă susținere din toate părțile. De altfel, colegul meu Tudor Pop a și depus deja un proiect de lege pentru a extinde această inițiativă la nivel național.”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

Radu Mihaiu a jucat baschet alături de Virgil Stănescu

Primarul Sectorului 2 a încins un meci de baschet „pe cinste” alături de Cristina Prună, Tudor Pop, Alexandra Chirila Viceprimar Sector 2, Marius Pellegrini și mulți alții. La activitate a participat și Virgil Stănescu, multiplu campion, căpitan al echipei naționale de baschet.

„Toată lumea e de acord – curtea școlii trebuie să redevină un spațiu al comunității, un loc unde se leagă multe prietenii.

De dragul vremurilor trecute azi ne-am adunat mai mulți prieteni la un baschet. Am încins un meci pe cinste cu Cristina Prună, Tudor Pop, Alexandra Chirila Viceprimar Sector 2, Marius Pellegrini și mulți alții. Am avut alături de noi și un multiplu campion, căpitan al echipei naționale de baschet, Virgil Stanescu. Îi mulțumesc pe această cale pentru prezență, dar mai ales pentru faptul că a fost blând cu noi toți ceilalți care suntem cam ieșiți din formă.”, a declarat primarul Sectorului 2.

Liceeni solicită construirea unei piste de biciclete

Meciul de baschet a avut loc în curtea Colegiului Național Mihai Viteazul. Radu Mihaiu a fost invitat de doi liceeni „foarte implicați în comunitatea lor”. Cei doi solicită construirea unei piste de biciclete pe bulevardul Pache Protopopescu și nu numai. Așadar, primarul Sectorului 2 a dat o tură prin cartier, înainte de meci, pentru a vedea pe unde ar putea trece acest traseu.

„Am fost în curtea Colegiului Național Mihai Viteazul, unde ne-au invitat doi liceeni foarte implicați în comunitatea lor: Tudor Nicolae și David Constantinescu. Cei doi au adunat susținere printre colegi și ne-au solicitat să construim o pistă de biciclete pe bulevardul Pache Protopopescu și nu numai. Înainte de meci am dat o tură prin cartier să vedem pe unde ar putea trece acest traseu.

A fost o dimineața tare plăcută în curtea școlii și sunt sigur că vor mai urma multe altele asemenea pentru toți locuitorii Sectorului 2.”, a conchis Radu Mihaiu.

Cookies