SMART CITY

Şcolile din Sectorul 2 au intrat în reparaţii

În prezent, sunt în derulare lucrări de reparaţii la toate şcolile din Sectorul 2, astfel încât la data de 1 septembrie a.c. să fie pregătite toate unităţile de învăţământ pentru primirea a circa 42.000 de elevi şi 5.500 de cadre didactice.

Primăria Sectorului 2 deţine în administrare cea mai mare reţea de învăţământ din Bucureşti cu un număr de 125 de grădiniţe, şcoli, licee şi colegii naţionale de prestigiu, care se remarcă prin rezultatele excepţionale obţinute la olimpiadele şi concursurile naţionale şi internaţionale.

Pentru acest an, primarul Neculai Onţanu a alocat de la bugetul local suma de 18.000.000 lei, necesară realizării următoarelor categorii de lucrări: reparaţii curente grupuri sanitare, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, instalaţii de încălzire, revizii centrale termice, reparaţii tâmplărie exterioară – ferestre (geamuri termopan, feronerie).

De asemenea, se vor executa reparaţii la tâmplăria interioară – uşi (feronerie, foi de uşi), igienizare (zugrăveli lavabile), săli de clasă, holuri, laboratoare, grupuri sanitare, reparaţii parchet (înlocuiri, raşchetat, paluxat, lăcuit), reparaţii terase (termo şi hidroizolaţie), reparaţii acoperişuri (şarpante, învelitoare, jgheaburi, burlane), asfaltare curţi, etc.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button