Toate şcolile din Bucureşti vor fi închise, marţi, din cauza vremii

de:
25 mart. 2013
0 Afișari
Toate şcolile din Bucureşti vor fi închise, marţi, din cauza vremii

Din cauza vremii nefavorabile, şcolile din Bucureşti vor fi închise marţi, 26 martie 2013. 

Inspectoratul Şcolar al municipiului Bucureşti a decis suspendarea cursurilor din învăţământul preuniversitar. La cursuri vor merge doar studenţii. Cursurile se vor relua miercuri pentru toţi elevii. 

Orele de marţi vor fi recuperate, prin replanificare, a decis Inspectoratul Şcolar. 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis cod portocaliu de ninsori viscolite valabile în mai multe judeţe din ţară, inclusiv municipiul Bucureşti. Avertizarea de cod portocaliu de ninsoare intră în vigoare marţi, la ora 4.00 şi este valabilă până marţi la ora 14.00. În intervalul menţionat, în judeţele Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Ilfov – inclusiv municipiul Bucureşti – precum şi în nordul judeţelor Olt, Teleorman şi Giurgiu, va ninge local abundent, viteza vântului va depăşi la rafală 70 km/h, iar zăpada va fi puternic viscolită şi troienită.

Luni, a fost instituit comandamentul de iarnă în Bucureşti, primarul general, Sorin Oprescu, cerând să fie pregătite utilajele de deszăpezire. 

Meteorologii anunţă că vremea se va menţine deosebit de rece în următoarele zile, cu temperaturi la limita îngheţului, în Bucureşti. Vezi aici cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. 

Din cauza condiţiilor meteo, Autostrada Bucureşti-Constanţa ar putea fi închisă circulaţiei. 

Cookies