Scoateți jachetele și rochițele din dulap, vine primavara în București! Vor fi zile cu temperaturi de 18-19 grade Celsius săptămâna viitoare

19 feb. 2023
1124 Afișari
Scoateți jachetele și rochițele din dulap, vine primavara în București! Vor fi zile cu temperaturi de 18-19 grade Celsius săptămâna viitoare
Scoateți jachetele și rochițele din dulap, vine primavara în București! Vor fi zile cu temperaturi de 18-19 grade Celsius săptămâna viitoare. Imagine simbol: Unsplash

Săptămâna viitoare vremea va fi specifică primăverii în București. Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că temperaturile vor fi ridicate cu mai mult de 10 grade Celsius față de cele normale acestei perioade.

Bucureștenii sunt sfătuiți să-și scoată jachetele și rochiile din dulap și să profite de vremea călduroasă ce va urma.

Vremea din București, în următoarele 3 zile

Vremea este puțin schimbătoare la începutul săptămânii 20-27 februarie. Luni, temperaturile vor fi mai scazute, urmâand ca de marți să se încălzească până miercuri. Marți temperaturile vor ajunge până la aproape 20 de grade, dublu față de normalul acestei perioade din an.

Luni- 20 februarie

Luni, 20 februarie, temperaturile vor fi medii. Se va ajunge la o maximă de 11 grade Celsius pe timpul zilei, după care va scădea la 6 grade Celsius, pe timpul nopții.

Cerul va fi parțial înorat, însă nu vor exista precipitații. Vântul va sufla slab, cu ușoare intensificări. Viteza vântului va fi de 11 m/s.

Marți- 21 februarie

Marți, 21 februarie, vremea va fi extrem de caldă pentru luna februarie. Temperatura maximă va ajunge la 19 grade Celsius în timpul zilei, iar minima nopții va fi de 1 grad Celsius.

Cerul va fi variabil, dar pe parcursul zilei pot apărea intensificări temporare ale vântului, viteza acestuia fiind de 11 m/s.

Miercuri- 22 februarie 

Miercuri, 22 februarie, va fi tot o zi călduroasă, specifică primăverii. Temperatura maximă a zilei va fi de 16 grade Celsius, iar minima nopții va fi de 3 grade Celsius.

Cerul va fi variabil, iar vântul va fi mai puternic decât în zilele anterioare. Viteza acestui va ajunge la 14 m/s.

Așadar, bucureștenii se pot bucura de o plimbare în parcurile frumoase ale Capitalei, alături de familie și de cei dragi.

Te-ar putea interesa și:

Cookies