Școala din România cu mii de aprecieri pe Facebook, ce s-a viralizat printre părinți. „Primul pas spre cum să motivăm copiii să vină la școală din plăcere!”

05 sept. 2022
412 afișări
Școala din România cu mii de aprecieri pe Facebook, ce s-a viralizat printre părinți.

O postare pe Facebook de prezentare a unei școli din provincie din România a adunat mii de reacții și distribuiri și sute de comentarii, datorită aspectului său, scrie Libertatea.

Școala se află în județul Ialomița, comuna Perieți, în apropiere de Slobozia, iar directoarea a spus că a vrut să înlăture gri-ul comunist caracteristic școlilor din România.

Clasele și holurile școlii au fost renovate, iar părinții din toată țara au apreciat rezultatul. Postarea are 3.200 de redistribuiri și aproape 1.000 de comentarii despre cât de uimitor arată.

”Felicitari! E primul pas despre „Cum sa motivam copiii sa vina la scoala din placere!” Urmeaza ceilalti pasi…”, a fost comentariul unei persoane la postarea care a făcut ocolul României în doar 2 zile.

Școala unde învață aproximativ 200 de elevi are holurile decorate în culori aprinse, iar în anumite locuri au fost scrise citate motivaționale.

„Ne-am dorit cumva să trecem de la griul acela comunist al școlilor preponderente în mediul rural într-o atmosferă caldă, plină de culoare”, a declarat Cristina Costea, directoarea școlii, pentru publicația locală, potrivit TV Ialomița.

Îți recomandăm și:

 

Cookies