„Școala de Vară”, un nou program pentru elevii din Sectorul 3. Sute de locuri vor fi disponibile pentru lunile iulie și august

18 mai 2023
399 Afișari
„Școala de Vară”, un nou program pentru elevii din Sectorul 3. Sute de locuri vor fi disponibile pentru lunile iulie și august
„Școala de Vară”, un nou program pentru elevii din Sectorul 3. Sute de locuri vor fi disponibile pentru lunile iulie și august. Sursa foto: Freepik

Primăria Sectorului 3 a anunțat organizarea unui nou program destinat elevilor din Sectorul 3 – „Școala de Vară”. Acesta vine în sprijinul părinților și se va desfășura în lunile iulie și august.

Elevii din Sectorul 3 vor beneficia de programul „Școala de Vară” din acest an

Preșcolarii și antepreșcolarii din Sectorul 3 vor beneficia și anul acesta de programul „Grădinița de Vară”. În plus, începând din acest an, se va derula și programul „Școala de Vară”.

Sectorul 3 continuă tradiția și vine în sprijinul părinților în perioada vacanței școlare organizând și în acest an „Grădinița de Vară”, un program destinat preșcolarilor și antepreșcolarilor din sector. Mai mult, începând din acest an, în premieră, Sectorul 3 organizează și programul „Școala de Vară”, a transmis Primăria Sectorului 3 pe pagina de Facebook.

Acestea se vor desfășura pe parcursul lunilor iulie și august. Ambele proiecte sunt menite să ofere un mediu educativ adecvat și relaxat pentru preșcolarii și elevii din Sectorul 3 și în afara anului școlar.

Cadre didactice și persoane abilitate vor desfășura activități educaționale non-formale în cadrul Școlii de Vară.

Programul va fi împărțit în două etape:

  • În luna iulie, timp de 21 de zile, la Școala Gimnazială Federico Garcia Lorca vor fi disponibile 600 de locuri,
  • În luna august, timp de 22 de zile, la Școala Gimnazială Nr. 80 vor fi disponibile alte 600 de locuri.

Grădinița de Vară va fi organizată în aceeași perioadă și va asigura un număr mare de locuri pentru antepreșcolari și preșcolari.

  • Creșa Greierașul, arondată la Grădinița nr. 211, va asigura 270 de locuri/lună (iulie și august) pentru antepreșcolari (1-3 ani).
  • Grădinița nr. 255 va pune la dispoziție în luna iulie și august câte 308 locuri pentru preșcolari (3-6 ani).
  • Grădinița nr. 196 va asigura, atât în cele două luni, 180 locuri pentru preșcolari (3-6 ani) și 127 locuri pentru antepreșcolari (2-3 ani).
  • Școala nr. 88, în luna iulie și august, va asigura câte 180 locuri pentru preșcolari (3-6 ani) și 135 locuri pentru antepreșcolari (1-3 ani).

PS3 a transmis că detalii cu privire la înscrieri și program vor fi anunțate de Inspectoratul Școlar.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies