Schimbări pe platforma de vaccinare. Se pot face programări pentru vaccinarea cu Johnson&Johnson

26 mai 2021
101 Afișari
Schimbări pe platforma de vaccinare. Se pot face programări pentru vaccinarea cu Johnson&Johnson

Începând de astzi se pot face programări pentru vaccinarea cu Johnson&Johnson pe platformă, aceasta fiind optimizată în acest sens.

Programări pentru vaccinarea cu Johnson&Johnson. Platforma de vaccinare a fost optimizată începând de astăzi şi permite programarea persoanelor în centre cu vaccin de la Johnson&Johnson.

Anunțul a fost făcut marți de Valeriu Gheorghiță, preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Programări pentru vaccinarea cu Johnson&Johnson:

“Platforma de programare va fi optimizată începând de mâine şi va permite programarea persoanelor în centre de vaccinare cu vaccin de la Johnson&Johnson, particularitatea fiind aceea că nu se va mai aloca rapelul, ţinând cont de faptul că vorbim de administrarea unei singure doze. La acest moment sunt 31 de centre de vaccinare, totalizând circa 36 de fluxuri, pentru acest tip de vaccin în 21 de judeţe”, a spus medicul militar.

El a precizat că alte judeţe vor fi implicate progresiv în deschiderea unor astfel de centre de vaccinare.

“Vor fi şi celelalte judeţe implicate progresiv în deschiderea acestor tipuri de centre de vaccinare, având în vedere că o parte din populaţie îşi doreşte să se vaccineze cu acest tip de vaccin şi nu toţi au medic de familie care este implicat în acest demers de vaccinare”, a afirmat Valeriu Gheorghiţă.

Cookies