Schimbări introduse de STB în Capitală. Traseul liniei 361 va fi modificat începând cu data de 1 martie

25 feb. 2022
1182 Afișari
Schimbări introduse de STB în Capitală. Traseul liniei 361 va fi modificat începând cu data de 1 martie
Schimbări introduse de STB în Capitală. Traseul liniei 361 va fi modificat începând cu data de 1 martie. Sursa foto: Facebook

Societatea de Transport București a anunțat vineri, 25 februarie, că traseul autobuzelor care circulă pe linia 361 va fi modificat. Astfel, începând cu ziua de marți, 1 martie, vor fi introduse nu mai puțin de 4 noi opriri pe acest traseu.

Traseul autobuzelor liniei 361 se va modifica începând cu ziua de marți, 1 martie, anunță Societatea de Transport București (STB), în cadrul ultimului comunicat de presă. Este vorba despre patru noi stații în care mijloacele de transport în comun de pe linia 361 se vor opri.

Patru noi stații, introduse pe linia autobuzului 361. Unde se află acestea

Astfe, potrivit deciziei Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI), autobuzele liniei 361 vor opri în patru stații noi, amplasate în centrul Capitalei. Toate cele patru stații sunt dispuse pe sensul spre „Complex Comercial Băneasa”.

Autobuzele liniei 361 vor opri în următoarele stații, pentru ca persoanele care călătoresc pe aceste linii să aibă conexiuni cu mai multe mijloace de transport în comun din Capitală:

  • „Piața Unirii 4‟ (comun cu liniile: N104, N105, N106, N107, N109, N110, N111, N112, N114, N115, N121), amplasată pe Bd. I. C. Brătianu;
  • „Bd. Nicolae Bălcescu‟ (comun cu linia 381) amplasată pe Bd. Nicolae Bălcescu;
  • „Piața Romană‟ (comun cu liniile: 381, 783, N117, N119), amplasată pe Bd. Gheorghe Magheru;
  • „Povernei‟ (comun cu liniile: 381, N119), amplasată pe Bd. Lascăr Catargiu.

Autobuzele hybrid ale STB vor fi relocate de la depoul Bujoreni

STB a decis relocarea celor 130 de autobuze hybrid din flotă, care în prezent se află la depoul Bujoreni. Acest lucru cauzează însă costuri „nejustificate”, potrivit directorului STB, Adrian Criț, astfel că s-a luat decizia ca autobuzele să plece și să se retragă la diverse autobaze din Capitală, aflate în apropierea capetelor de traseu.

Autobazele unde vor fi relocate cele 130 de autobuze sunt următoarele:

  • Autobaza Obregia,
  • Autobaza Nordului,
  • Autobaza Floreasca,
  • Autobaza Militari,
  • Autobaza Alexandria.

În locul acestora, la depoul Bujoreni vor fi relocate mai multe troleibuze. Decizia de relocare nu va influența liniile pe care circulă autobuzele hybrid, iar distriburea acestora pe traseu va rămâne, de asemenea, nemodificată.

Cookies