ARHIVA B365

Schimbări în PSD: Șova, reprimit în partid. Cătălin Ivan, debarcat de la șefia PSD Sector 1

Schimbări importante în PSD. Dan Șova a fost reprimit în partid, iar deputatul Cristian Rizea i-a luat locul lui Marian Vanghelie la șefia PSD Sector 5, potrivit Realitatea TV.

De asemenea, Cătălin Ivan a fost debarcat de la conducerea PSD Sector 1, în locul lui fiind numit Dan Tudorache. 

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Sinaia, că Dan Şova a demonstrat că vrea să fie în partid şi, ca urmare, a supus la vot în CExN revocarea deciziei de excludere, pe care forul a votat-o în unanimitate.

„Am supus la vot şi CExN, în unanimitate, a decis să revocăm decizia e care am luat-o la precendentul Comitet Executiv de excludere a domnului Dan Şova, ţinând cont de atitudinea domniei sale. Ne-a demonstrat în această lună şi jumătate că vrea să fie în PSD şi că vrea să fie cu noi şă acesta a fost lucrul cel mai important”, a spus Ponta, potrivit Mediafax. 

El a precizat că Şova va reveni în echipa PSD în funcţia de vicepreşedinte, pe care a deţinut-o anterior.

Ponta a mai spus că decizia CExN de revocare a unei decizii anterioare este statutară, având în vedere faptul că forul care poate să ia o decizie este cel care poate să şi o revoce.

Liderul PSD a mai spus că punerea în aplicare a deciziei CExN de revocare este imediată, Şova putând reveni în partid chiar de vineri.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button