ARHIVA B365

Schimbări în PDL: Cătălin Predoiu a intrat în partid. Papagahi a demisionat din PDL

Potrivit unor surse din partid, citate de Mediafax, decizia ca Predoiu să ocupe o funcţie de prim-vicepreşedinte al PDL se va lua sâmbătă, la Consiliul de Coordonare Naţională al partidului.

Democrat-liberali s-au întrunit vineri, la Palatul Parlamentului, într-o şedinţă a Colegiului Director care a început la ora 16.00.

Cătălin Predoiu a deţinut pentru prima dată portofoliul Justiţiei în Cabinetul Tăriceanu, fiind numit în funcţie la 29 februarie 2008.

La rândul său, Adrian Papahagi a anunţat că a demisionat din PDL şi că a acceptat să facă parte din grupul de iniţiativă al Partidului Mişcarea Populară. „Am transmis astăzi domnului Daniel Buda, preşedintele PDL Cluj, o scrisoare de demisie din partid. Părăsesc Partidul Democrat Liberal fără resentimente şi păstrez aceeaşi prietenie colegilor alături de care am dus luptele politice ale anului trecut, în special organizaţiei PDL Cluj şi domnului Emil Boc”, scrie Papahagi pe Facebook.

În opinia sa, principala problemă a dreptei româneşti nu este lipsa valorilor şi a oamenilor credibili, în toate formaţiunile existente, ci criza de leadership.

„Cred, totodată, că singurul lider legitim al dreptei este Traian Băsescu. Am decis aşadar să mă alătur mişcării civice inspirate de Preşedintele României şi am acceptat să fac parte din grupul de iniţiativă al Partidului Mişcarea Populară”, mai precizează Papahagi.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button