BAZAR

SCHIMBĂRI în conducerea REALITATEA TV: Rareş Bogdan, directorul general al postului

Rareş Bogdan va fi secondat de jurnalistul Edward Pastia, din poziția de director executiv al stației, anunţă Reporter Virtual.

„Pe lângă managementul editorial, se va ocupa atât de administrarea optimizării activității televiziunii și a personalului, atât la nivelul postului, cât și pentru Divizia de Internet. El m-a informat că dorește să propună o grilă nouă a televiziunii, din ianuarie 2015, care să fie mai apropiată de cerințele și posibilitățile pieței de televiziune”, a declarat Cozmin Gușă, acționarul majoritar de la Realitatea TV.

„Pe fondul de creștere editorială a Realității TV în ultima jumătate de an, când Rareș a avut merite foarte mari în calitate de lider al echipei de jurnaliști, cred că din postura de director general cu autoritate deplină asupra deciziilor din interiorul trustului va realiza chiar mai mult. 2015 va fi un an extrem de sofisticat pe piața media, dar dacă Rareș Bogdan și echipa Realitatea TV au rezistat unei atmosfere aproape concentraționare având succes în ciuda presiunilor greu de imaginat ale cuplului Ponta – Ghiță, cu accent pe ultimul, eu sunt convins că se vor descurca și în 2015, deși prevăd că acțiunile acestui cuplu disperat azi vor fi mult mai contondente și mai periculoase și nu doar la adresa Realitatea TV, ci și la adresa altor entități media care își permit să fie obiective și să critice acțiunile guvernamentale deficitare sau frauduloase”, a mai spus Cozmin Guşă.

Continuarea pe Reporter Virtual.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button