Schimbări aduse platformei de vaccinare anti-COVID. Harta interactivă a centrelor de vaccinare, pe tipuri de vaccin

25 mart. 2021
199 Afișari
Schimbări aduse platformei de vaccinare anti-COVID. Harta interactivă a centrelor de vaccinare, pe tipuri de vaccin

Schimbări aduse platformei de vaccinare anti-COVID. Harta interactivă a centrelor de vaccinare, pe tipuri de vaccin, anunțul făcut de CNCAV.

Schimbări aduse platformei de vaccinare anti-COVID

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, prin prezentarea centrelor de vaccinare pe tipurile de vaccin administrate în România, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), cu suportul Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), a devansat implementarea acestei funcționalități în platforma de programare.

Astfel, la acest moment, a devenit activă harta centrelor pe tipuri de vaccin și este disponibilă pe site-ul de informare https://vaccinarecovid.gov.ro/platforma-programare/.

Harta interactivă a centrelor de vaccinare, pe tipuri de vaccin

Harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat în acestea, numărul locurilor disponibile și numărul persoanelor înscrise pe lista de așteptare.

Harta este interactivă și fiecare utilizator poate filtra afișarea centrelor pe județe sau pe numărul locurilor disponibile. De asemenea, sunt afișate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de așteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice: Pfizer/BioNTech, Moderna și Oxford/AstraZeneca.

Harta interactivă poate fi accesată AICI.

Sursă foto: CNCAV.

Cookies