Schimbare radicală de situaţie la RAPID

de:
13 mart. 2013
0 Afișari
Schimbare radicală de situaţie la RAPID

Daniel Pancu a dclarat că jucătorii se vor prezenta la antrenamente, după ce a primit asigurări de la George Copos că se vor plăti restanțele, conform realitatea.net.

„Nu mai intrăm în grevă, a fost doar un avertisment. Copos a promis că ne vom primi toate restanțele până la sfârșitul lunii, pe 31 martie. Când au mai fost restanțe, Copos s-a ținut de fiecare dată de cuvânt. Inima nu mă lasă să plec. Știm că la toate echipele din România situația e foarte grea din punct de vedere financiar”, a spus Daniel Pancu la Digi Sport.

„Dacă nu primeam promisiuni, atunci nu ne-am fi antrenat, dar la meciuri ne prezentam, din respect pentru suporteri. Nu îmi pare rău că m-am întors, am făcut totul din suflet, sunt lucruri care ți se întâmplă în viață. Nu suntem încă nici salvați de la retrogradare matematic, noroc cu victoria de la Iași, altfel situația era dramatică. Îmi pare rău și că m-am transformat acum într-un salahor, echipa vrea în primul rând să nu primească gol, dar așa suntem cu toții”, a mai afirmat Pancu.

Cookies