Schimbare radicală a vremii, în week-end

de:
12 mart. 2014
0 afișări
Schimbare radicală a vremii, în week-end

Florinela Georgescu, director executiv ANM, a explicat la România TV cum va evolua vremea în weekend: „Astăzi, temperaturile au depășit 14-15 grade Celsius, în țară. S-au înregistrat 16 grade chiar la București, cu vreme frumoasă. Această vreme frumoasă se menține și următoarele 2-3 zile, temperaturile vor crește, la peste 20 de grade în Sudul și Vestul țării, sâmbătă, fără precipitații.

Schimbarea în aspectul vremii va interveni în weekend – dar luna martie e instabilă, de obicei. Vor apărea modificări rapide în aspectul vremii, noaptea de sâmbătă spre duminică fiind foarte probabil ca precipitațiile ce își fac apariția în Vestul Nordul și Centrul țării să fie chiar sub formă de ninsoare în zona montană. Precipitațiile nu vor fi de durată, însă. Acest fenomen nu va dura  mai multde 24 de ore. Și temperaturile coboară, în unele zone chiar cu 8 grade de la o zi la alta.

La munte se așteaptă și intensificări ale vântelui, care va deveni chiar puternic.

Săptămâna viitoare temperaturile vor crește din nou, urmând să ajungă la valori normale, cu o vreme frumoasă pentru luna martie. 

Spre sfârșitul lunii martie e posibil să avem încă o scădere a temperaturilor, însă. 

Cum va fi vremea în București și la munte. PROGNOZA METEO pe două săptămâni 

Cookies