SCHIMBARE MAJORĂ la Facebook: Zuckerberg anunţă că butonul de „Dislike” va fi disponibil în curând

de:
16 sept. 2015
0 Afișari
SCHIMBARE MAJORĂ la Facebook: Zuckerberg anunţă că butonul de

Butonul de „Dislike”, una dintre cele mai cerute modificări de către fanii reţelei sociale Facebook, este tot mai aproape de realizare. Mark Zuckerberg a declarat că butonul de „Dislike” este foarte aproape de testele finale, fiind încă în lucru.

După ani de speculaţii şi zvonuri, Mark Zuckerberg poate, în final, să ofere o poziţie oficială a Facebook despre butonul de „Dislike”, CEO-ul reţelei sociale explicând că un astfel de buton se va adăuga butonului deja existent, de „Like”.

La o întâlnire ţinută marţi la sediul companiei Facebook, Zuckerberg a confirmat faptul că butonul de Dislike va fi disponibil în curând, explicând că acesta le va permite utilizatorilor să îşi exprime emoţiile într-un mod mai realist şi le va oferi posibilitatea unei alegeri.

„Oamenii au întrebat de butonul de „Dislike” de mulţi ani şi probabil sute de oameni au cerut asta. Astăzi este o zi specială pentru că e prima în care pot spune că muncim la asta şi suntem foarte aproape de a face un test”, a declarat Zuckerberg, conform CNBC, citat de Realitatea.net.

Până acum, a susţinut Zuckerberg, compania a evitat implementarea unui buton de „Dislike” pentru a nu susţine un sistem de tip Reddit, care încuraja voturile, scrie Business Insider.

„Ceea ce vreau este abilitatea de a îmi exprima empatia. Nu fiecare moment este cel potrivit”, a mai spus Zuckerberg, care a adăugat că butonul de „Dislike” va fi disponibil în curând.

Cookies