Schimbare majoră la conducerea CSM București. Nicușor Dan spune unde a fost detașată Gabriela Szabo și cine îi ia locul

03 iun. 2022
1021 Afișari
Schimbare majoră la conducerea CSM București. Nicușor Dan spune unde a fost detașată Gabriela Szabo și cine îi ia locul
Schimbare majoră la conducerea CSM București. Nicușor Dan spune unde a fost detașată Gabriela Szabo și cine îi ia locul. Sursa foto: Inquam/ Arhiva

Nicușor Dan anunță o schimbare majoră la conducerea CSM București: Directorul Gabriela Szabo a fost demis din funcție. Unde a fost detașată și cine urmează să-i ia locul la conducerea clubului. Totodată, Primarul General va trimite Corpul de control pentru a verifica activitatea clubului.

Schimbare majoră la conducerea CSM București

Nicușor Dan a anunțat, vineri – 3 iunie, într-o postare pe Facebook că a demis-o pe Gabriela Szabo de la conducerea Clubului Sportiv Municipal București.

„Am luat decizia de a schimba conducerea Clubului Sportiv Municipal București”, a declarat Primarul Capitalei.

Astfel, directorul general al CSM București, Gabriela Szabo, urmează să fie detașată la conducerea Centrului Dalles, iar funcția va fi preluată de un interimar – unul dintre directorii adjuncți.

Nicușor Dan: „Schimbarea e necesară”

Înainte să ia această decizie, primarul general al Capitalei a discutat și cu membrii Consiliului de Administrație al CSM București:

„(…) iar concluzia a fost clară – schimbarea e necesară”, spune Nicușor Dan.

Care este motivul, de fapt, pentru care fosta mare atletă a fost demisă de la conducerea CSM București?

Tot Nicușor Dan spune că actuala conducere a Clubului Sportiv Municipal București a ratat obiective competiționale, a determinat plecarea unor oameni valoroși și a avut un management defectuos:

  • s-au luat decizii pripite și fără consultare,
  • alte decizii au tot fost amânate (tergiversate),
  • incapacitatea de a armoniza relațiile interne,
  • abordări conflictuale în interacțiunile cu șefii secțiilor sportive.

Control la CSM București

De asemenea, primarul general al Capitalei anunță că va trimite Corpul de Control la Clubul Sportiv Municipal București, pentru verificarea activității.

„În același timp, în urma semnalelor primite din interior, voi trimite Corpul de Control pentru a verifica activitatea CSM București”, spune Nicușor Dan.

Primarul general al Capitalei a ținut să sublinieze că performanțele sportive ale Gabrielei Szabo nu au nicio legătură cu activitatea ei de la conducerea CSM București:

„Precizez că am toată prețuirea pentru performanțele sportive ale Gabrielei Szabo, dar decizia pe care am luat-o privește activitatea ei în fruntea CSM București”, a conchis Nicușor Dan într-o postare pe Facebook.

Cookies