BAZAR

Schimbare la Facebook: Ce nu mai poţi face, începând de vineri

Potrivit AllFacebook, această opţiune – „Who can look up your Timeline by name?” – era folosită de un număr foarte mic de oameni înregistraţi în reţea, scrie economica.net.

Deşi setarea a fost eliminată din opţiuni încă de anul trecut din luna Decembrie, cei care o foloseau vor deveni vizibili pentru restul membrilor începând de astăzi.

Eliminarea acestei setări are ca scop îmbunătăţirea rezultatelor de căutare ale Graph Search, conform lui Michael Richter, Chief Privacy Officer. Tot acesta a ţinut să le reamintească utilizatorilor faptul că prin intermediul setărilor de confidenţialitate pot controla în continuare cine vede informaţiile lor.

Mai mult, a precizat Michael Richter, în următoarele săptămâni cei care îşi ţin conturile publice pentru toată lumea, vor primi notificări care să îi informeze de faptul că postările lor pot fi vizualizate de oricine, inclusiv persoane necunoscute, dar şi în ce mod se pot face eventualele schimbări.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button