BAZAR

Schimbare de management la ROMEXPO. Cine este noul director

Astfel, incepand din data de 19 mai 2014 noul Director General al ROMEXPO este Catalin Trifu.

Avand o bogata experienta in ceea ce priveste organizarea de targuri si expozitii, Catalin Trifu a lucrat peste 20 de ani in cadrul companiei ROMEXPO, ocupand functii variate in ierarhia institutionala.

„Prin intermediul noii conduceri executive ne dorim sa aducem un suflu nou activitatii Centrului Expozitional ROMEXPO si va garantam ca vom pastra aceleasi standarde inalte in ceea ce priveste organizarea evenimentelor si preocuparea catre cele mai bune relatii cu clientii ROMEXPO”, declara Sorin Vornic, Presedinte al Consiliului de Adminstratie, ROMEXPO S.A.

CITEŞTE ŞI Fiica și ginerele lui Vlasov sunt evacuați din vila construită pe terenul deținut de Romexpo. Imobilul va fi demolat pentru că a fost construit fără autorizație. 

In acelasi timp, pentru noul Director General – Catalin Trifu, noua functie reprezinta apogeul activitatii de peste doua decenii in mjlocul acestei industrii.

„Sunt onorat si in acelasi timp obligat de increderea care mi se acorda prin ocuparea acestei functii. Mi-am dedicat intreaga activitate profesionala organizarii de targuri si expozitii, iar acum a venit momentul in care toata experienta acumulata o voi folosi pentru dezvoltarea Centrului Expozitional ROMEXPO. Ceea ce va pot promite este un semestru doi cu servicii mai bune pentru expozanti si vizitatori”, declara Catalin Trifu, Director General ROMEXPO S.A.

In perioada urmatoare, Centrul Expozitional ROMEXPO va organiza si gazdui urmatoarele targuri si expozitii: Targul de Nunti Ghidul Miresei (23 – 25 mai 2014), Targul de Produse Traditionale (23 – 25 mai 2014, 28 mai – 1 iunie 2014), evenimentul moto „Iubim 2 Roti” (24 mai 2014), TIBCO – Targul International de Bunuri de Larg Consum (29 mai – 1 iunie), KIDEX – Expozitie de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii (29 mai – 1 iunie) si Bookfest (28 mai – 1 iunie).


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button