Schimb de SMS-uri între Dan Condrea şi soţia sa, găsite de procurori. Ce îl sfătuia Uliana Ochinciuc

de:
01 iun. 2016
0 Afișari
Schimb de SMS-uri între Dan Condrea şi soţia sa, găsite de procurori. Ce îl sfătuia Uliana Ochinciuc

Potrivit surselor judiciare, cu câteva minute înainte de accident, soţia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, a transmis un mesaj patronului Hexi Pharma în care îl întreba unde este şi ce face. Dan Condrea a răspuns scurt „Meditez”. Mesajul următor venea tot de la soţia sa, care îl sfătuia să aibă grijă şi să nu facă vreo prostie, scrie Mediafax. 

DOSARUL HEXI PHARMA. Denunţătorul Leva, chemat la Poliţie. Noi imagini de la accidentul lui Condrea

Parchetul General a anunţat, marţi, că probele ADN confirmă că şoferul care a decedat în accidentul care a avut loc la data de 22 mai, în Corbeanca, este Dan Condrea, procurorii precizând că maşina patronului Hexi Pharma a făcut 13 deplasări pe acelaşi traseu în seara respectivă.

Mihail Leva, director de producție la Hexi Pharma, a fost pus sub urmărire penală de procurorii Parchetului General în dosarul dezinfectanților diluați din spitale, fiind acuzat de complicitate la participație improprie la infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor. Mihail Leva este cercetat sub control judiciar, informează romaniatv.net.

În același dosar, Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, a fost arestată la domiciliu. Ea este acuzată de săvârșirea a 99 de infracțiuni de înșelăciune în formă continuată și 29 de infracțiuni de înșelăciune în formă simplă, precum și infracțiunea de participație improprie de zădărnicirea combaterii bolilor

Noi imagini de la accidentul lui Dan Condrea

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit în urma unui accident auto pe 22 mai 2016, pe drumul dintre Buftea şi Corbeanca, parcurs de 13 ori în numai o oră. Procurorii au audiat până acum două persoane, martori la accident, însă la faţa locului au fost prezente mai multe persoane, după cum se observă pe imaginile surprinse de camera amplasată pe bordul unei maşini în trafic în zonă.

„Urmele de culoare brun roşcat şi ţesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la faţa locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparţine unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000”, anunţă Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, printr-un comunicat de presă.

Cookies