Schimb de cărţi în Parcul Herăstrău, duminică

de:
20 mai 2014
0 Afișari
Schimb de cărţi în Parcul Herăstrău, duminică

Standul Schimb de Cărți va fi în parc pe durata întregii zile, de la 10:00 la 20:00, iar de la 15:00, doritorii sunt aşteptaţi la discuţii, informează organizatorii.

Intrarea la eveniment este liberă. Schimbul de cărți nu este obligatoriu (puteți participa fără să aduceți o carte la schimb) și nici permanent (vă puteți retrage cărțile din circuitul Schimb de Cărți atunci când doriți).

Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de cinci ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea, Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.

Citim în iarbă este un eveniment aflat la a doua ediție anul acesta, organizat de agenția de PR ‘Deci se poate’. Evenimentul încurajează lectura și dragostea față de natură, fiind adresat tuturor celor care iubesc cărțile.

Cookies