Scena Sălii Palatului, acoperită cu 2,5 tone de gheaţă naturală pentru spectacolul Lacul lebedelor

de:
07 ian. 2014
0 Afișari
Scena Sălii Palatului, acoperită cu 2,5 tone de gheaţă naturală pentru spectacolul Lacul lebedelor

Spectacolul artiştilor din Sankt Petersburg este singurul din lume în care baletul clasic se îmbină cu feeria spectacolului pe gheaţă. Aceştia aduc pentru a patra oară în faţa publicului românesc transpunerea fidelă pe luciul scenei-patinoar a unui spectacol clasic de balet, cu decoruri, costume şi balerini pregătiţi în renumitele şcoli de balet clasic din Rusia, scrie obiectiv.info. 

Faimosul libret, ce istoriseşte povestea unor prinţese transformate în lebede de către un vrăjitor malefic, al cărui blestem poate fi spulberat doar de iubirea unui prinţ, prinde viaţă pe scena-patinoar şi îmbină într-un mod unic muzica simfonică, gingăşia costumelor şi măiestria balerinilor.

Membrii Ansamblului din Sankt Petersburg vor vizita, după concert, deja celebrul hotel de gheaţă de la Lacul Bâlea. Artiştii vor vizita, de asemenea, şi Palatul Brukenthal din Avrig, supranumit ‘Edenul din Transilvania’.

Biletele pentru spectacolul artiştilor ruşi sunt disponibile la preţuri cuprinse între 100 şi 350 lei şi pot fi achiziţionate de la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, Diverta, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, InMedio, librăriile Humanitas, Cărtureşti, Adevărul şi Eminescu, de la Palatul Naţional al Copiilor, din oficiile Poştei Române şi online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro şi www.myticket.ro.

Producţia Lacul lebedelor este pusă în scenă de coregraful artist emerit al Rusiei Konstantin Rassadin. 

Cookies