Scena din Parcul Crângași va fi refăcută. Bucureștenii din Sectorul 6 sunt întrebați ce design preferă. PS6 pune la dispoziție două variante

21 apr. 2023
1392 afișări
Scena din Parcul Crângași va fi refăcută. Bucureștenii din Sectorul 6 sunt întrebați ce design preferă. PS6 pune la dispoziție două variante
Scena din Parcul Crângași va fi refăcută. Bucureștenii din Sectorul 6 sunt întrebați ce design preferă. PS6 pune la dispoziție două variante | Sursă foto: Facebook- Primăria Sectorului 6

Primăria Sectorului 6 a anunțat că scena aflată în Parcul Crângași urmează să fie refăcută în perioada următoare. Pentru a alege design-ul acesteia, primarul a întrebat locuitorii sectorului ce variantă preferă.

Scena din Parcul Crângași, refăcută de PS6

Vineri, 21 aprilie 2023, Primăria Sectorului 6 a anunțat că dorește să refacă scena din unul dintre cele mai cunoscute parcuri din București, Parcul Crângași. De-a lungul timpului, aceasta a găzduit numeroase evenimente, nu foarte mari, dar foarte populare.

Pentru a le oferi oamenilor o experiență plăcute, administrația publică va schimba atât scena propriu zisă, cât și restul ansamblului. Aici vor fi organizate evenimente precum:

  • Astrofest,
  • Competiții sportive de mici dimensiuni,
  • Concerte,
  • Proiecții de filme culturale.

De-a lungul timpului dar și ultimii doi ani, Parcul Crângași, la scenă, a fost gazda unor evenimente de dimensiuni medii, dar foarte populare. Cum scena veche este deja inutilizabilă, ne-am gândi să o refacem, a transmis Ciprian Ciucu.

Primarul transmite cetățenilor că sunt necesare și spații unde să aibă loc evenimente dedicate comunității.

Suntem singurul sector care nu are centru vechi, nu avem piațete, nu avem patrimoniu construit sau alte medii pentru astfel de lucruri și este doar normal să le organizăm în parcuri. Vom avem liniște și pace și încă două parcuri mari: Liniei și Lacul Morii , a mai transmis edilul.
Te-ar mai putea interesa și: 

Două variante au fost puse la dispoziția bucureștenilor

Locuitorii Sectorului 6 sunt cei care vor alege design-ul respectivei scene. Primăria a pus la dispoziție două variante. Prima dintre acestea presupune ca scena să fie pătrată, iar cea cea de-a doua presupune ca scena să fie rotundă.

PS6 a publicat și poze ale proiectelor, astfel încât bucureștenii să știe cum va arăta construcția finală:

Scena pătrată

Scena pătrată
Scena pătrată | Sursă foto: Facebook-PS6

Scena rotundă

Scena rotundă
Scena rotundă | Sursă foto: Facebook-PS6

Oamenii pot alege unul dintre cele două proiecte, pe pagina de Facebook a PS6, sau pe pagina de Facebook a primarului Ciprian Ciucu. Cei care preferă scena pătrată trebuie să lase un comentariu cu 1, iar cei ce preferă scena rotundă vor lăsa un comentariu cu 2.

Terenul din fața scenei va putea fi montat și demontat, în funcție de evenimentul organizat în această zonă.

Cookies