Scena Depeche Mode, de pe Arena Naţională, unică în lume

de:
13 mai 2013
0 Afișari
Scena Depeche Mode, de pe Arena Naţională, unică în lume

Bazat pe elemente vizuale impresionante, întregul concept scenografic a fost gândit de celebrul Anton Corbijn, un vechi colaborator al trupei, responsabil de designul şi fotografiile care însoţesc şi cel mai recent album Depeche Mode, Delta Machine.

Designul inovator al scenei pe care vor concerta Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher are la bază elementele grafice care se regăsesc şi în noua identitate vizuală a trupei. Practic logo-ul Depeche Mode a fost sursa de inspiraţie pentru uriaşele ecrane de proiecţie ce vor asigura un spectacol video impresionant. De altfel, echipa de producţie a trupei va veni cu propriile instalaţii de sunet şi lumini, peste 700 de kilowaţi asigurând un show electrizant pentru publicul bucureştean.

Scena a fost transportată din Germania cu ajutorul a 8 tiruri, pentru asamblarea sa fiind necesare trei zile şi o echipă de peste 140 de tehnicieni. Aceştia vor avea la dispoziţie 4 motostivuitoare şi o macara de 60 de tone pentru a putea ridica întreaga construcţie de 21 de metri în deschidere şi 15 metri în adâncime. Podiumul se află la o înălţime de 2,4 metri, iar acoperişul este montat la 15,5 metri faţă de sol.

Accesul publicului la concertul Depeche Mode se va face începând cu ora 17:00, pe la toate cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu şi Str. Pierre de Coubertin. În jurul orei 19:45 va începe concertul trupei FOX, urmat de show-ul Depeche Mode.

Citeşte şi: Cerințele trupei Depeche Mode pentru concertul din Capitală: bere românească și lumânări parfumate

                 Bucătărie de 560 de metri pătrați, pentru Depeche Mode, la București

                 Ce facilităţi vor avea fanii Depeche Mode care merg cu maşina la concertul de pe Arena Naţională

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, accesul cu umbrele nu va fi permis dacă va ploua, singurele accesorii permise spectatorilor, în acest caz, fiind pelerinele de ploaie. Organizatorii îi atenţionează pe spectatori că, în cadrul show-ului Depeche Mode, se vor utiliza jocuri de lumini de mare intensitate.

În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie.

Ultimele bilete pentru concert se mai găsesc în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi la Sala Palatului. Luni şi marţi, bilete vor fi disponibile şi la casa de bilete a Arenei Naţionale, din Bulevardul Basarabia 37-39, între orele 10:00-18:00, urmând ca miercuri, aceasta să fie deschisă în intervalul 10:00 – 15:00. În ziua evenimentului vor functiona şi casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin şi Strada Maior Coravu, între orele 10:00 şi 21:00. Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să intre din nou trebuie să cumpere un bilet nou.

Organizatorii nu încurajează prezenţa copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, însă, dacă părinţii aleg să vină alături de cei mici la eveniment, aceştia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid.

Pentru a evita posibilele aglomerari, recomandarea organizatorilor este spectatorii să ţină cont de această hartă şi să urmeze indicaţiile de acces, în funcţie de zona pentru care şi-au achiziţionat bilete:

·        posesorii de bilete in zonele Gazon B, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Str. Maior Coravu

·        posesorii de bilete în zona Gazon A vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin

·        posesorii de bilete în zona Tribuna 2 Est şi Peluza Sud vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Bd. Basarabia.

Cookies