Scările rulante din Pasajul Obor, din nou funcţionale în deplină siguranţă

de:
29 iun. 2019
27 Afișari
Scările rulante din Pasajul Obor, din nou funcţionale în deplină siguranţă

Lucrările de înlocuire a scărilor rulante din Pasajul Obor au durat trei luni. Perioada de lucru a fost prelungită din cauza lucrărilor realizate la sistemul de colectare a apelor pluviale și la rampa de susținere, ajustare necesară pentru a coincide cu noul model de scări rulante, informează Administraţia Domeniului Public (ADP) Sector 2, instituţia responsabilă de lucrare. 
‍‍ ‍‍
Scările rulante recent instalate dispun de un consum mai redus de energie, sunt prevăzute cu un sistem temporizator care încetinește activitatea acestora când nu există trafic, au o perioadă de garanție de 3 ani de zile din partea producătorului – Schindler și au o durată medie de viață de 20 de ani care poate varia în funcție de intensitatea traficului pietonal.


‍‍ ‍‍
„În prezent suntem în faza premergătoare procedurii de licitație pentru achiziția și montarea cupolelor exterioare. Preconizăm ca acestea să fie montate până la sfârșitul anului.
De asemenea, se realizează și expertiza celor 4 scări rulante din Pasajul Pietonal Moșilor, urmând să demarăm procesul de înlocuire a acestora dacă este cazul”, anunţă ADP Sector 2 pe pagina de socializare a instituţiei. 

Cookies